Wraps met roerei
Ingepakt in een wrap van Marokkaans matlouh-brood wordt je roerei een exotische traktatie. Onmogelijk te weerstaan aan dit lekkere cadeautje, zeker niet als je het warm serveert.
Voeg toe aan receptenboekje

Wraps met roerei

1

Maak het deeg

Meng het water, de olie en de mix in een keukenrobot. Kneed tot een homogeen deeg.
2

Laat rijzen

Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 35 minuten rijzen.
3

Verdeel in 5 bolletjes

Verdeel het deeg in 5 stukjes van ongeveer 80 g. Maak er bolletjes van.
4

Laat rusten

Dek de bolletjes af met huishoudfolie en laat ze 10 minuten rusten.
5

Maak het roerei

Voeg de eieren en de melk samen en kruid met zout en Marokkaanse kruiden. Klop het geheel goed los. Verhit boter in een pan en voeg het mengsel toe. Bak het al roerend.
6

Bak de wraps

Zet een antiaanbakpan op een middelhoog vuur. Rol de bolletjes uit tot ronde plakjes van ongeveer 1,5 mm dik. Bak beide kanten van de wraps 2 minuten in de pan, zonder boter of olie.
7

Vul de wraps

Vul de wraps met roerei, sla en tomaat en eventueel een lekker sausje. Vouw ze dubbel en bind er een touwtje omheen.

Recept voor 5 wraps
Voor het deeg
250 g Aveve mix voor matlouh-brood
15 ml olie
160 ml water
Voor het roerei
klontje boter
7 eieren
20 ml melk
zout
Marokkaanse groentekruiden
Verder
sla
tomaat
keukentouw
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Recept voor 5 wraps
Voor het deeg
250 g Aveve mix voor matlouh-brood
15 ml olie
160 ml water
Voor het roerei
klontje boter
7 eieren
20 ml melk
zout
Marokkaanse groentekruiden
Verder
sla
tomaat
keukentouw
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Maak het deeg

Meng het water, de olie en de mix in een keukenrobot. Kneed tot een homogeen deeg.
2

Laat rijzen

Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 35 minuten rijzen.
3

Verdeel in 5 bolletjes

Verdeel het deeg in 5 stukjes van ongeveer 80 g. Maak er bolletjes van.
4

Laat rusten

Dek de bolletjes af met huishoudfolie en laat ze 10 minuten rusten.
5

Maak het roerei

Voeg de eieren en de melk samen en kruid met zout en Marokkaanse kruiden. Klop het geheel goed los. Verhit boter in een pan en voeg het mengsel toe. Bak het al roerend.
6

Bak de wraps

Zet een antiaanbakpan op een middelhoog vuur. Rol de bolletjes uit tot ronde plakjes van ongeveer 1,5 mm dik. Bak beide kanten van de wraps 2 minuten in de pan, zonder boter of olie.
7

Vul de wraps

Vul de wraps met roerei, sla en tomaat en eventueel een lekker sausje. Vouw ze dubbel en bind er een touwtje omheen.

Wat zeggen anderen