Klop het ei, de melk, de vanillesuiker en de suiker tot een glad mengsel.
Snij het afgekoelde rozijnenbrood in sneetjes. Doop elke boterham met beide zijden in het eimengsel.
Smelt een klontje boter in een koekenpan. Bak nu de wentelteefjes aan twee zijden op een middelhoog vuur, tot ze goudbruin zijn.
Serveer de warme wentelteefjes met geitenkaas en honing.
Heb je een broodmachine zonder noten-rozijnenstrooier? Wacht dan op het geluidssignaal, en voeg daarna de rozijnen toe.
Heeft je broodmachine wél een noten-rozijnenstrooier? Doe de rozijnen dan in het bakje vóór je het programma start. Als je bakje te klein is, doe je iets minder rozijnen in het brood.
Klop het ei, de melk, de vanillesuiker en de suiker tot een glad mengsel.
Snij het afgekoelde rozijnenbrood in sneetjes. Doop elke boterham met beide zijden in het eimengsel.
Smelt een klontje boter in een koekenpan. Bak nu de wentelteefjes aan twee zijden op een middelhoog vuur, tot ze goudbruin zijn.
Serveer de warme wentelteefjes met geitenkaas en honing.
Heb je een broodmachine zonder noten-rozijnenstrooier? Wacht dan op het geluidssignaal, en voeg daarna de rozijnen toe.
Heeft je broodmachine wél een noten-rozijnenstrooier? Doe de rozijnen dan in het bakje vóór je het programma start. Als je bakje te klein is, doe je iets minder rozijnen in het brood.
Wat zeggen anderen