Wentelteefjes
Niets doet meer aan thuis denken dan de geur van versgebakken wentelteefjes. Een gemakkelijke lekkernij, voor elk moment van de dag. Als ontbijt, tussendoortje of avondeten. Tover een klassieker op tafel, en versier met heerlijk vers fruit. Smullen maar!
Voeg toe aan receptenboekje

Wentelteefjes

1
Bak het brood ovenvers. Meng de bloemmix met het water in de broodmachine. Kies voor een programma van 2 à 4 uur. Laat het warme brood na het eindsignaal volledig afkoelen op een rooster.
2
Klop de melk, de vanillesuiker, de suiker, het kaneel en het ei door elkaar.
3
Snij het brood in sneetjes. Doop de boterhammen met elke zijde in het eimengsel.
4
Smelt een klontje boter in een pan. Bak de wentelteefjes op een middelhoog vuur, tot beide zijden goudbruin zijn.
5
Serveer met frambozen of ander vers fruit.
Stappenplan wentelteefjes stap 5

Voor je brood
300 ml water
Voor je wentelteefjes
1 ei
1 theelepel kaneel
200 ml melk
bakboter
frambozen of ander vers fruit
Bak- en kookbenodigdheden
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Voor je brood
300 ml water
Voor je wentelteefjes
1 ei
1 theelepel kaneel
200 ml melk
bakboter
frambozen of ander vers fruit
Bak- en kookbenodigdheden
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Bak het brood ovenvers. Meng de bloemmix met het water in de broodmachine. Kies voor een programma van 2 à 4 uur. Laat het warme brood na het eindsignaal volledig afkoelen op een rooster.
2
Klop de melk, de vanillesuiker, de suiker, het kaneel en het ei door elkaar.
3
Snij het brood in sneetjes. Doop de boterhammen met elke zijde in het eimengsel.
4
Smelt een klontje boter in een pan. Bak de wentelteefjes op een middelhoog vuur, tot beide zijden goudbruin zijn.
5
Serveer met frambozen of ander vers fruit.
Stappenplan wentelteefjes stap 5

Reacties van anderen