Niets doet meer aan thuis denken dan de geur van versgebakken wentelteefjes. Een gemakkelijke lekkernij, voor elk moment van de dag. Als ontbijt, tussendoortje of avondeten. Tover een klassieker op tafel, en versier met heerlijk vers fruit. Smullen maar!
Bak
het brood ovenvers. Meng de bloemmix met het water in de broodmachine. Kies
voor een programma van 2 à 4 uur. Laat het warme brood na het eindsignaal
volledig afkoelen op een rooster.
2
Klop
de melk, de vanillesuiker, de suiker, het kaneel en het ei door elkaar.
3
Snij
het brood in sneetjes. Doop de boterhammen met elke zijde in het eimengsel.
4
Smelt
een klontje boter in een pan. Bak de wentelteefjes op een middelhoog vuur, tot
beide zijden goudbruin zijn.
Bak
het brood ovenvers. Meng de bloemmix met het water in de broodmachine. Kies
voor een programma van 2 à 4 uur. Laat het warme brood na het eindsignaal
volledig afkoelen op een rooster.
2
Klop
de melk, de vanillesuiker, de suiker, het kaneel en het ei door elkaar.
3
Snij
het brood in sneetjes. Doop de boterhammen met elke zijde in het eimengsel.
4
Smelt
een klontje boter in een pan. Bak de wentelteefjes op een middelhoog vuur, tot
beide zijden goudbruin zijn.
5
Serveer
met frambozen of ander vers fruit.
Bak
het brood ovenvers. Meng de bloemmix met het water in de broodmachine. Kies
voor een programma van 2 à 4 uur. Laat het warme brood na het eindsignaal
volledig afkoelen op een rooster.
Klop
de melk, de vanillesuiker, de suiker, het kaneel en het ei door elkaar.
Snij
het brood in sneetjes. Doop de boterhammen met elke zijde in het eimengsel.
Smelt
een klontje boter in een pan. Bak de wentelteefjes op een middelhoog vuur, tot
beide zijden goudbruin zijn.
Wat zeggen anderen