Kneed de Mix voor kruimeldeeg, de eidooier en de boter tot een homogeen deeg. Wikkel het in huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Vet de taartvorm in. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit. Beleg de taartvorm met het uitgerolde deeg. Prik er enkele keren met een vork in. Bak de taartbodem goudbruin in ongeveer 10 minuten op 180 °C. Laat de bodem afkoelen in de vorm, zo vermijd je dat hij breekt.
Verwarm een zakje chocoglazuur in de microgolfoven of au bain-marie. Strijk het gebakken kruimeldeeg lichtjes in met chocoglazuur. Laat opstijven.
Meng de Mix voor banketbakkersroom met de melk tot je een gladde room krijgt. Strijk een laagje op de taartbodem.
Beleg de taart met verse bosvruchten naar keuze.
Bestrijk het fruit eventueel met afdekgelei.
Kneed de Mix voor kruimeldeeg, de eidooier en de boter tot een homogeen deeg. Wikkel het in huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Vet de taartvorm in. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit. Beleg de taartvorm met het uitgerolde deeg. Prik er enkele keren met een vork in. Bak de taartbodem goudbruin in ongeveer 10 minuten op 180 °C. Laat de bodem afkoelen in de vorm, zo vermijd je dat hij breekt.
Verwarm een zakje chocoglazuur in de microgolfoven of au bain-marie. Strijk het gebakken kruimeldeeg lichtjes in met chocoglazuur. Laat opstijven.
Meng de Mix voor banketbakkersroom met de melk tot je een gladde room krijgt. Strijk een laagje op de taartbodem.
Beleg de taart met verse bosvruchten naar keuze.
Bestrijk het fruit eventueel met afdekgelei.
Wat zeggen anderen [2 Reacties]