Tomatentaart met courgette en fetakaas
Zonder moeite haal je de Franse keuken in huis: tomaten en courgette, afgekruid met tijm, kan het beter? De feta en rozemarijn zorgen voor een heerlijke toets die je gasten en gezin niet onberoerd zal laten! Dus knoop die schort maar om en laat het beste van jezelf zien!
Voeg toe aan receptenboekje

Tomatentaart met courgette en fetakaas

1

Bekleed een bakvorm met bakpapier en een vel diepvriesbladerdeeg. Prik kleine gaatjes in de bodem. Besmeer de bodem eventueel met een klein beetje mosterd.

2
Halveer de kerstomaten en duw het meeste vocht eruit. Snij de courgette in de lengte flinterdunne schijven. Schik de gehalveerde tomaatjes en courgette over de bodem. Kruid met peper, zout, tijm, rozemarijn. Vul op met blokjes feta.
3
Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de taart 15 à 20 minuten. Werk af met basilicum.
tomatentaart met courgette en fetakaas_

1 courgette
1 eetlepel zachte mosterd
150 g feta
20 kerstomaten
tijm, rozemarijn, basilicum, zout, peper
Bak- en kookbenodigdheden
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
tomatentaart met courgette en fetakaas_

1 courgette
1 eetlepel zachte mosterd
150 g feta
20 kerstomaten
tijm, rozemarijn, basilicum, zout, peper
Bak- en kookbenodigdheden
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Bekleed een bakvorm met bakpapier en een vel diepvriesbladerdeeg. Prik kleine gaatjes in de bodem. Besmeer de bodem eventueel met een klein beetje mosterd.

2
Halveer de kerstomaten en duw het meeste vocht eruit. Snij de courgette in de lengte flinterdunne schijven. Schik de gehalveerde tomaatjes en courgette over de bodem. Kruid met peper, zout, tijm, rozemarijn. Vul op met blokjes feta.
3
Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de taart 15 à 20 minuten. Werk af met basilicum.

Reacties van anderen