Teff-brownies
Teffmeel is supervoedzaam en glutenvrij. Traditioneel wordt het meel gebruikt voor platte broden, maar je maakt er evengoed heerlijke brownies mee. Als echte chocoladeliefhebber kies je uiteraard voor pure chocolade. Genieten!
Voeg toe aan receptenboekje

Teff-brownies

1
Verwarm de oven voor op 145 °C. Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie. Voeg de boter toe en roer tot een homogeen mengsel.
2
Voeg het teffmeel en de suiker toe.
3
Klop de eieren los en meng ze door het beslag.
4
Vet een brownievorm in en vul met het beslag.
5
Bak het browniegebak 45 minuten op 145 °C. Laat afkoelen en verdeel in porties.

Smelt de chocolade in de microgolfoven. Snel en makkelijk!

Teff-brownies

Voor een brownievorm van 22x22cm
Bak- en kookbenodigdheden
Brownievorm
Voor je browniebeslag
250 g boter
4 eieren
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Teff-brownies

Voor een brownievorm van 22x22cm
Bak- en kookbenodigdheden
Brownievorm
Voor je browniebeslag
250 g boter
4 eieren
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 145 °C. Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie. Voeg de boter toe en roer tot een homogeen mengsel.
2
Voeg het teffmeel en de suiker toe.
3
Klop de eieren los en meng ze door het beslag.
4
Vet een brownievorm in en vul met het beslag.
5
Bak het browniegebak 45 minuten op 145 °C. Laat afkoelen en verdeel in porties.

Smelt de chocolade in de microgolfoven. Snel en makkelijk!


Wat zeggen anderen