Bestuif je werkvlak met bloem en rol het deeg uit tot een dikte van 3 à 4 mm en totdat het net iets groter is dan de bakvorm. Vet vervolgens de taartvorm in en bestuif met een beetje bloem. Leg de lap deeg erin, zorg dat ook de randen met deeg bedekt zijn, prik het deeg in met een vork en leg er een vel bakpapier op.
Vul de vorm met bakparels.
Eet je de taart liever heel warm, warm ze dan enkele minuten op in de oven voordat je ze serveert.
Bestuif je werkvlak met bloem en rol het deeg uit tot een dikte van 3 à 4 mm en totdat het net iets groter is dan de bakvorm. Vet vervolgens de taartvorm in en bestuif met een beetje bloem. Leg de lap deeg erin, zorg dat ook de randen met deeg bedekt zijn, prik het deeg in met een vork en leg er een vel bakpapier op.
Vul de vorm met bakparels.
Eet je de taart liever heel warm, warm ze dan enkele minuten op in de oven voordat je ze serveert.
Wat zeggen anderen