Meng in een grote kom alle ingrediënten, behalve het water en de olie, door elkaar.
Giet het water en de olie erbij en meng met een houten lepel tot alles goed vermengd is.
Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel de granola erover. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bak de granola goudbruin in ongeveer 30 minuten op 180 °C en roer elke 10 minuten om. Zo vermijd je dat het mengsel aanbrandt. Laat volledig afkoelen op de bakplaten. Doe de afgekoelde ontbijtgranen in een afgesloten pot. Zo blijven ze lekker krokant.
Ook lekker: vervang de noten en het chiazaad door een gedroogde bessenmix. Voeg ze wel toe na het roosteren, anders verbranden ze en worden ze bitter.
Meng in een grote kom alle ingrediënten, behalve het water en de olie, door elkaar.
Giet het water en de olie erbij en meng met een houten lepel tot alles goed vermengd is.
Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel de granola erover. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bak de granola goudbruin in ongeveer 30 minuten op 180 °C en roer elke 10 minuten om. Zo vermijd je dat het mengsel aanbrandt. Laat volledig afkoelen op de bakplaten. Doe de afgekoelde ontbijtgranen in een afgesloten pot. Zo blijven ze lekker krokant.
Ook lekker: vervang de noten en het chiazaad door een gedroogde bessenmix. Voeg ze wel toe na het roosteren, anders verbranden ze en worden ze bitter.
Wat zeggen anderen