Suikervrije koekjes
Met onze suikervervanger bak je superlekkere koekjes die passen in een suikerloos dieet. Met of zonder suiker, een ding is zeker: koekjespret voor jong en oud is gegarandeerd.
Voeg toe aan receptenboekje

Suikervrije koekjes

1
Voeg de suikervervanger en de bloem samen en meng ze door elkaar. Snijd de boter in kleine blokjes.
2
Doe het ei en de boter bij het bloemmengsel. Voeg eventueel een paar druppels vanillearoma toe.
3
Kneed het geheel met de hand tot een glad en stevig deeg.
4
Maak er een bolletje van en wikkel het in huishoudfolie. Laat het 15 à 30 minuten afkoelen in de koelkast.
5
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestuif je werkblad met bloem. Rol het deeg uit tot een dunne plak.
6
Steek koekjes uit met uitsteekvormpjes of een glas. Bedek een bakplaat met bakpapier en schik de koekjes erop. 
7
Bak de koekjes 10 minuten op 180 °C.
8

Tip

Was je handen met koud water voor je begint te kneden. Met koele handen wordt het deeg minder snel kleverig.
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Voeg de suikervervanger en de bloem samen en meng ze door elkaar. Snijd de boter in kleine blokjes.
2
Doe het ei en de boter bij het bloemmengsel. Voeg eventueel een paar druppels vanillearoma toe.
3
Kneed het geheel met de hand tot een glad en stevig deeg.
4
Maak er een bolletje van en wikkel het in huishoudfolie. Laat het 15 à 30 minuten afkoelen in de koelkast.
5
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestuif je werkblad met bloem. Rol het deeg uit tot een dunne plak.
6
Steek koekjes uit met uitsteekvormpjes of een glas. Bedek een bakplaat met bakpapier en schik de koekjes erop. 
7
Bak de koekjes 10 minuten op 180 °C.
8

Tip

Was je handen met koud water voor je begint te kneden. Met koele handen wordt het deeg minder snel kleverig.

Wat zeggen anderen