Voeg de suikervervanger en de bloem samen en meng ze door elkaar. Snijd de boter in kleine blokjes
Smelt de boter. Meng de zelfrijzende bloem, de suikervervanger en het amandelpoeder door elkaar. Voeg de gesmolten boter, de eidooiers en naar smaak enkele druppels amandelaroma toe. Meng alles goed door elkaar.
Verwarm de oven voor op 170 °C en vet de taartvorm in. Haal het kruimeldeeg uit de koelkast. Snijd een stukje van 100 g af en leg het opzij. Rol de rest van het kruimeldeeg uit en leg het in de taartvorm.
Voeg de suikervervanger en de bloem samen en meng ze door elkaar. Snijd de boter in kleine blokjes
Smelt de boter. Meng de zelfrijzende bloem, de suikervervanger en het amandelpoeder door elkaar. Voeg de gesmolten boter, de eidooiers en naar smaak enkele druppels amandelaroma toe. Meng alles goed door elkaar.
Verwarm de oven voor op 170 °C en vet de taartvorm in. Haal het kruimeldeeg uit de koelkast. Snijd een stukje van 100 g af en leg het opzij. Rol de rest van het kruimeldeeg uit en leg het in de taartvorm.
Wat zeggen anderen