Speculaascake
Of je nu naar een lekker vieruurtje verlangt of een cake voor na de koffie, deze speculaascake is een heerlijk en gemakkelijk alternatief voor de traditionele cake. De kaneel-smaak past perfect bij een koffie of thee, maar kan nostalgisch ook met een glas melk opgesmuld worden!
Voeg toe aan receptenboekje

Speculaascake

1
Verwarm de oven voor op 170 °C. Laat de boter op kamertemperatuur komen.
2
Roer de boter romig. Meng er de eieren door en vervolgens de Mix voor Speculaascake. Klop 5 minuten tot een homogeen beslag.
3

Vet de cakevorm in en schep er het beslag in.

4
Bak de speculaascake 40 minuten op 170 °C.

Ingrediënten
100 g boter
2 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
kom
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Ingrediënten
100 g boter
2 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
kom
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 170 °C. Laat de boter op kamertemperatuur komen.
2
Roer de boter romig. Meng er de eieren door en vervolgens de Mix voor Speculaascake. Klop 5 minuten tot een homogeen beslag.
3

Vet de cakevorm in en schep er het beslag in.

4
Bak de speculaascake 40 minuten op 170 °C.

Wat zeggen anderen