NL
-
FR
Contacteer ons
Magazines
Wedstrijden
FAQ
Aanmelden My Aveve
#Toggle navigation#
tuin
tuin
tuin
gazon
moestuin
fruittuin
kruidentuin
sierplanten
kamerplanten
terrasplanten
tuinmeubelen en terras
barbecue
ongewenste bezoekers
tuinbewoners
SOS Garden
Tuinkalender
producten
dier
dier
dier
hond
kat
kip
paard
schaap
siervogel
konijn
andere dieren
producten
Meest gestelde vragen
thuisbakken
thuisbakken
thuisbakken
Zelf brood bakken
recepten
producten
meest gestelde vragen
producten
producten
producten
tuin
Barbecues
Bewatering
Meststoffen
Ongediertebestrijding
Ongewenste bezoekers
Onkruid en mos
Planten voor binnenshuis
Planten voor moestuin
Planten voor siertuin
Plantenbescherming
Potgrond en bodembedekkers
Potterie
Serres en kweekbakken
Snoeigereedschap
Tuinafbakening
Tuinbewoners
Tuingereedschap
Tuinhuizen en opbergers
Tuinmachines
Tuinmeubilair
Diversen
dier
Hond
Kat
Kip
Konijn
Paard
Schaap
Siervogel
duif
weide afrastering
andere dieren
thuisbakken
Bakingrediënten
Bio
Brood
Diepvries
Gebak en dessert
Glutenvrij
Keukenbenodigdheden
Landelijk lekkers
andere
Brandstoffen
Onderhoud en reiniging
promo
promo
promo
Huidige promoties
Bekijk en bestel onze deals op de webshop
Reiniging paardendekens
workshops
workshops
winkels
winkels
shop
shop
gazon
moestuin
fruittuin
kruidentuin
sierplanten
kamerplanten
terrasplanten
tuinmeubelen en terras
barbecue
ongewenste bezoekers
tuinbewoners
SOS Garden
Tuinkalender
producten
hond
kat
kip
paard
schaap
siervogel
konijn
andere dieren
producten
Meest gestelde vragen
Zelf brood bakken
recepten
producten
meest gestelde vragen
tuin
barbecues
bewatering
meststoffen
ongediertebestrijding
ongewenste bezoekers
onkruid en mos
planten voor binnenshuis
planten voor moestuin
planten voor siertuin
plantenbescherming
potgrond en bodembedekkers
potterie
serres en kweekbakken
snoeigereedschap
tuinafbakening
tuinbewoners
tuingereedschap
tuinhuizen en opbergers
tuinmachines
tuinmeubilair
diversen
dier
hond
kat
kip
konijn
paard
schaap
siervogel
duif
weide afrastering
andere dieren
thuisbakken
bakingrediënten
bio
brood
diepvries
gebak en dessert
glutenvrij
keukenbenodigdheden
landelijk lekkers
andere
brandstoffen
onderhoud en reiniging
Huidige promoties
Bekijk en bestel onze deals op de webshop
Reiniging paardendekens
Soezen met zalmmousse
Geef score
Geef score
Je score
Fout score
Het hoeven niet altijd soezen met banketbakkersroom te zijn. Deze heerlijk hartige soesjes met zalmmousse zijn het perfecte aperitiefhapje om je gasten te verwennen. En héél simpel om te maken.
Recept is reeds toegevoegd aan je receptenboekje
Voeg toe aan receptenboekje
moeilijkheidsgraad
Score
Duur
Reacties
Soezen met zalmmousse
Stap
1
Soezen
Bereid het soezendeeg zoals aangegeven op de verpakking. Schep het in een spuitzak met effen spuitmondje.
Stap
2
Beleg een bakplaat met bakpapier. Spuit soezen met een diameter van 1,5 cm op het bakpapier. Strijk de soezen in met losgeklopt ei.
Stap
3
Bak de soezen 35 minuten op 170 °C, tot ze goed krokant zijn.
Stap
4
Zalmmousse
Snijd de zalm fijn. Voeg zalm, roomkaas en room samen. Mix het geheel fijn tot een gladde mousse. Voeg dille en peper toe naar smaak.
Stap
5
Samenstellen
Snijd de soezen open. Vul ze met zalmmousse. Werk af met een toefje mousse en een takje dille.
Tip
Laat de soezen lang genoeg bakken, tot ze krokant zijn. Anders zakken ze in elkaar.
Ingrediënten
20 soezen
Bak- en kookbenodigdheden
Bakkwast
Bakplaat met bakpapier
Wegwerpspuitzakken
Voor de zalmmousse
100 g verse roomkaas (bijv. Philadelphia)
200 g gerookte zalm
50 ml room
peper
verse dille
Voor je beslag
100 g Mix voor soezen
100 ml kokend water
3 eieren
Selecteer eerst een product
Product is reeds toegevoegd aan boodschappenlijstje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Ingrediënten
20 soezen
Bak- en kookbenodigdheden
Bakkwast
Bakplaat met bakpapier
Wegwerpspuitzakken
Voor de zalmmousse
100 g verse roomkaas (bijv. Philadelphia)
200 g gerookte zalm
50 ml room
peper
verse dille
Voor je beslag
100 g Mix voor soezen
100 ml kokend water
3 eieren
Selecteer eerst een product
Product is reeds toegevoegd aan boodschappenlijstje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Stap
1
Soezen
Bereid het soezendeeg zoals aangegeven op de verpakking. Schep het in een spuitzak met effen spuitmondje.
Stap
2
Beleg een bakplaat met bakpapier. Spuit soezen met een diameter van 1,5 cm op het bakpapier. Strijk de soezen in met losgeklopt ei.
Stap
3
Bak de soezen 35 minuten op 170 °C, tot ze goed krokant zijn.
Stap
4
Zalmmousse
Snijd de zalm fijn. Voeg zalm, roomkaas en room samen. Mix het geheel fijn tot een gladde mousse. Voeg dille en peper toe naar smaak.
Stap
5
Samenstellen
Snijd de soezen open. Vul ze met zalmmousse. Werk af met een toefje mousse en een takje dille.
Tip
Laat de soezen lang genoeg bakken, tot ze krokant zijn. Anders zakken ze in elkaar.
Recepten met hetzelfde ingredient
Smörgastarta, ofwel Zweedse boterhammentaart, lijkt qua smaak op onze koude schotel. Vul de reuzensandwich met zelfgemaakte zalm- en forelmousse en werk af met romig glazuur, rauwkost en garnalen.
Meer informatie
Smorgastarta
Verwen je gasten met uitnodigende aperitiefhapjes. Wat dacht je van luchtige soesjes met hartige vullingen? Je maakt ze met kaas-, ham-, zalm-, garnaal- en champignonsmaak. Origineel en … lekker.
Meer informatie
Aperitiefhapjes
Gemakkelijke en kleurrijke hapjes die je in een mum van tijd op tafel tovert, meer moet dat niet zijn! Verras je gasten met een aperitief om u tegen te zeggen!
Meer informatie
Rolletje van wit vezelbrood met hartig beleg
De klassieke tiramisu in een nieuw, zomers jasje: lekker verrassend met fris fruit. Voor wanneer je de vaste waarden in je keuken een beetje wilt doen opschrikken.
Meer informatie
Tiramisu met aardbei & rabarber
Dol op kokos? Verwen jezelf en iedereen die je lief is met deze romige cheesecake. Maak deze lekkernij extra aantrekkelijk met ananasconfituur, limoenschijfjes en kokospoeder.
Meer informatie
Malibu style coconut cheesecake
Zin in een frisse zomertaart met een flinke portie chocolade? Dan moet je deze fruitige brownietaart proberen. De luchtige topping van roomkaas met aardbeien is onweerstaanbaar.
Meer informatie
Fruitige brownietaart
Presenteer je bezoek dit fijne toetje bij de koffie. Vul de chocoladelepels met diverse smaken: chocolade- of frambozenmousse, roomijs of sorbet, … De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer informatie
Chocoladelepels
Lekkere stukjes paprika, courgette, ui en champignons omhuld door een jasje van oudegranenbrood. Een heerlijke traktatie bij het aperitief!
Meer informatie
Oudegranendriehoekjes met groentenvulling
Dit lookbrood met zongedroogde tomaten en mozzarella is een feestje in je mond. Met onze pizzamix zet je deze hartige lekkernij in amper een half uurtje op tafel.
Meer informatie
Lookbrood
Op zoek naar de perfecte meeneemreep of de ideale traktatie voor iedereen die je lief is? Ga voor deze zalige cheesecake repen met koekjesdeeg en een crunchy bodem. Het koekjesdeeg kun je ook apart gebruiken om er dé perfecte chocolate chip cookies mee te bakken!
Meer informatie
Chocolate chip cookie dough cheesecake repen
Ovenverse brownie op een krokante kruimeldeegbodem met een zalige cheesecakevulling. Dat is ons recept voor een ‘top-brownie’. Gebruik de handige mixen voor brownies en kruimeldeeg en je zet dit 3-delige recept in een mum van tijd op tafel!
Meer informatie
Cheesecake-brownies
Dit recept weerstaat geen mens. De frisse smaak van de slagroomkaas en de verse vruchten tegen het romige cakeje … Een hemels trio!
Meer informatie
Cupcakes met slagroomkaas en zomerfruit
‹
›
Wat zeggen anderen
Schrijf een reactie
Schrijf
Wat zeggen anderen