Een knapperig bolletje vol malse room, afgewerkt met een smeuïg chocoladehoedje. Soezen zijn pure nostalgie. Nu bereid je ze bovendien in een mum van tijd, dankzij de mix voor soezen en banketbakkersroom. Het wordt moeilijk om aan deze verleiding te weerstaan.
Bereid het soezendeeg zoals aangegeven op de verpakking.
3
Doe het beslag in een spuitzak en spuit soezen op een ingevette
soezen- of bakplaat. Bak de soezen 30 à 40 minuten op 170 °C, tot ze
krokant zijn. Laat ze afkoelen.
4
Klop de Mix voor Banketbakkersroom met de melk tot een gladde room.
Voeg de suiker bij de slagroom en klop goed op.
5
Knip het hoedje van de soezen en vul ze met banketbakkersroom en/of
kersenvulling en slagroom.
6
Verwarm een zakje chocoladeglazuur in de microgolfoven of au
bain-marie. Bestrijk de hoedjes met het glazuur en zet ze op de gevulde
soezen.
Bereid het soezendeeg zoals aangegeven op de verpakking.
3
Doe het beslag in een spuitzak en spuit soezen op een ingevette
soezen- of bakplaat. Bak de soezen 30 à 40 minuten op 170 °C, tot ze
krokant zijn. Laat ze afkoelen.
4
Klop de Mix voor Banketbakkersroom met de melk tot een gladde room.
Voeg de suiker bij de slagroom en klop goed op.
5
Knip het hoedje van de soezen en vul ze met banketbakkersroom en/of
kersenvulling en slagroom.
6
Verwarm een zakje chocoladeglazuur in de microgolfoven of au
bain-marie. Bestrijk de hoedjes met het glazuur en zet ze op de gevulde
soezen.
Wat zeggen anderen