Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Rozijnenbrood met kaneel

recept rozijnenbrood met kaneel_1920x600

Dit moet wel het makkelijkste recept voor heerlijk rozijnenbrood met kaneel zijn. Met de mix voor zoet-wit brood heb je zelf amper werk maar toch een kraakvers rozijnenbrood. Jij zorgt voor de mix, rozijnen, water en kaneel en je broodmachine doet de rest. Superhandig!

  • Moeilijkheidsgraad
    Gemakkelijk
  • Serveert
    1 Stuks
  • Bereidingstijd
    < 15 minuten
  • Bevat deze allergenen
    Gluten, Lactose, Ei
  • Voor je deeg
    • 500 g Aveve All-in voor Zoet-wit brood
    • 1 theelepel(s) kaneel
    • 275 ml water
  • Voor je afwerking
    • 150 g rozijnen
    • rum of water
  • Bak- en kookbenodigdheden
    • broodmachine

Laat de rozijnen 1 uur weken in water of rum. Laat ze uitlekken of droog ze op een keukenhanddoek.

Doe alle ingrediënten voor het deeg in de broodmachine. Heeft je machine een bakje voor de rozijnen? Doe ze dan daarin.

Is er geen bakje? Dan heb je 2 opties:

  1. Haal je deeg uit de machine na het geluidssignaal.  
  2. Neem het deeg na de laatste kneedbeurt uit de machine –onderbreek het programma hierbij niet. Dit doe je bij machines zonder geluidssignaal.

Koos je 1 van deze opties? Hak dan nu het deeg in stukken en meng er de rozijnen in. Voeg de deegstukken weer samen en leg het deeg terug in de machine - zonder de kneedhaak. Let op: als je de rozijnen er met de hand onder voegt, gebruik dan maar 250 ml water voor je deeg. Anders wordt het te kleverig om te verwerken.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met