Bereid het pizzadeeg volgens het recept op de verpakking.
Snij de courgette in plakjes en bak ze in olijfolie met een fijngesnipperd teentje knoflook (eventueel) tot ze beetgaar zijn. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
Rol het deeg uit en beleg er de ingevette taartvorm mee. Druk het overtollige deeg van de rand weg met de handen.
Snij de tomaten in blokjes, bak het spek aan en meng de tomatenblokjes en het spek met de courgette.
Verdeel de vulling over de pizzabodem.
Meng de eieren met de zure room en de melk en giet het mengsel in de taart.
Bestrooi met emmentaler en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de quiche vervolgens gedurende 40 à 45 minuten.
Bereid het pizzadeeg volgens het recept op de verpakking.
Snij de courgette in plakjes en bak ze in olijfolie met een fijngesnipperd teentje knoflook (eventueel) tot ze beetgaar zijn. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
Rol het deeg uit en beleg er de ingevette taartvorm mee. Druk het overtollige deeg van de rand weg met de handen.
Snij de tomaten in blokjes, bak het spek aan en meng de tomatenblokjes en het spek met de courgette.
Verdeel de vulling over de pizzabodem.
Meng de eieren met de zure room en de melk en giet het mengsel in de taart.
Bestrooi met emmentaler en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de quiche vervolgens gedurende 40 à 45 minuten.
Wat zeggen anderen