Kneed de ingrediënten voor de pizzabodem tot een homogeen deeg. Wikkel het in huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten in de koelkast.
Rol het deeg uit en leg het op de pizzasteen.
Strijk de deegbodem in met olijfolie en spreid er daarna een soeplepel tomatensaus over uit.
Snijd je ham en champignons in plakjes. Laat de artisjokhartjes uitlekken en snijd ze fijn.
Beleg de pizza met de ham, de champignons, de artisjokhartjes en de olijven.
Kruid naar eigen smaak met zwarte peper uit de molen en zeezout. Bestrooi met plakjes mozzarella en voeg enkele blaadjes basilicum toe voor een frisse toets.
Bak nu de pizza 5 minuten op de pizzasteen. Zo krijg je dat knapperige korstje.
Kneed de ingrediënten voor de pizzabodem tot een homogeen deeg. Wikkel het in huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten in de koelkast.
Rol het deeg uit en leg het op de pizzasteen.
Strijk de deegbodem in met olijfolie en spreid er daarna een soeplepel tomatensaus over uit.
Snijd je ham en champignons in plakjes. Laat de artisjokhartjes uitlekken en snijd ze fijn.
Beleg de pizza met de ham, de champignons, de artisjokhartjes en de olijven.
Kruid naar eigen smaak met zwarte peper uit de molen en zeezout. Bestrooi met plakjes mozzarella en voeg enkele blaadjes basilicum toe voor een frisse toets.
Bak nu de pizza 5 minuten op de pizzasteen. Zo krijg je dat knapperige korstje.
Wat zeggen anderen