Voeg de ingrediënten voor het pizzadeeg samen en kneed ze tot een homogeen deeg. Wikkel het in huishoudfolie en laat 15 minuten rusten in de koelkast.
Schil de courgette en de asperges. Snij de courgette in dunne plakjes en de asperges in stukjes van 3 à 4 cm. Bak ze kort aan in olijfolie.
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Rol het deeg uit ter grootte van de pizzavorm. Vet de pizzavorm in en leg het uitgerolde deeg erop.
Strijk het deeg in met olijfolie. Breng daarop een laagje tomatensaus aan. Verdeel de serranoham over de pizza en beleg met courgettes en asperges. Bestrooi de pizza met parmezaan en pijnboompitten. Kruid met peper, zout en basilicum en besprenkel met olijfolie.
Bak de pizza 15 à 20 minuten op 220 °C. Decoreer met enkele blaadjes rucola.
Voeg de ingrediënten voor het pizzadeeg samen en kneed ze tot een homogeen deeg. Wikkel het in huishoudfolie en laat 15 minuten rusten in de koelkast.
Schil de courgette en de asperges. Snij de courgette in dunne plakjes en de asperges in stukjes van 3 à 4 cm. Bak ze kort aan in olijfolie.
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Rol het deeg uit ter grootte van de pizzavorm. Vet de pizzavorm in en leg het uitgerolde deeg erop.
Strijk het deeg in met olijfolie. Breng daarop een laagje tomatensaus aan. Verdeel de serranoham over de pizza en beleg met courgettes en asperges. Bestrooi de pizza met parmezaan en pijnboompitten. Kruid met peper, zout en basilicum en besprenkel met olijfolie.
Bak de pizza 15 à 20 minuten op 220 °C. Decoreer met enkele blaadjes rucola.
Wat zeggen anderen