Bereid je deeg volgens de stappen in het basisrecept.
Versnipper de uien en bak ze minstens 5 minuten in olijfolie. Snijd de knoflook fijn en voeg hem toe aan de uien.
Stoof de tomaten met een beetje tijm, een laurierblaadje, peper, zout, rozemarijn en witte wijn. Voeg de tomatenpuree toe en laat goed koken. Doe de uien en de knoflook bij de tomatensaus en laat sudderen tot de uien gaar zijn.
Snijd de ham fijn en voeg hem toe aan de saus.
Breng de saus verder op smaak met cayennepeper en verwijder het laurierblaadje.
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de saus over de 2 pizzabodems. Strooi er geraspte kaas over en versier met de ansjovisfilets en de olijven. Kruid tot slot met gemalen paprika.
Bak de pizza’s 15 à 20 minuten op 220 °C.
Bereid je deeg volgens de stappen in het basisrecept.
Versnipper de uien en bak ze minstens 5 minuten in olijfolie. Snijd de knoflook fijn en voeg hem toe aan de uien.
Stoof de tomaten met een beetje tijm, een laurierblaadje, peper, zout, rozemarijn en witte wijn. Voeg de tomatenpuree toe en laat goed koken. Doe de uien en de knoflook bij de tomatensaus en laat sudderen tot de uien gaar zijn.
Snijd de ham fijn en voeg hem toe aan de saus.
Breng de saus verder op smaak met cayennepeper en verwijder het laurierblaadje.
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de saus over de 2 pizzabodems. Strooi er geraspte kaas over en versier met de ansjovisfilets en de olijven. Kruid tot slot met gemalen paprika.
Bak de pizza’s 15 à 20 minuten op 220 °C.
Wat zeggen anderen