Terwijl je broodmachine dit brood bakt, ruikt het heerlijk naar Italië. Bij het zuurdesembrood voeg je alleen nog pesto, olijfolie en basilicum toe. Een handvol ingrediënten voor een mond vol smaak. Viva Italia!
Doe alle ingrediënten voor je deeg
in de broodmachine. Start het basisprogramma. Haal na de laatste kneedbeurt –
wanneer het geluidssignaal gaat – het deeg en de kneedhaak uit de machine. Zet het
programma intussen niet stop.
2
Druk het deeg plat en hak het in
stukken. Strooi er twee theelepels gedroogde basilicum over. Kneed alles
opnieuw samen tot een deegbal.
3
Rol het deeg uit met een deegrol,
tot je een rechthoek krijgt. Let op: zorg ervoor dat het deeg niet breder is
dan de bakvorm.
4
Bestrijk het deeg met een dun
laagje pesto. Rol het deeg nu op tot een cilinder die in de bakvorm van je
broodmachine past.
5
Leg het deeg zonder de kneedhaak
terug in de broodmachine. Zorg ervoor dat de sluiting van het deeg naar beneden
ligt.
6
Strijk net voor het bakken het
deeg in met olijfolie en bestrooi met gedroogde basilicum. Raadpleeg hiervoor
even de handleiding van de broodmachine.
Doe alle ingrediënten voor je deeg
in de broodmachine. Start het basisprogramma. Haal na de laatste kneedbeurt –
wanneer het geluidssignaal gaat – het deeg en de kneedhaak uit de machine. Zet het
programma intussen niet stop.
2
Druk het deeg plat en hak het in
stukken. Strooi er twee theelepels gedroogde basilicum over. Kneed alles
opnieuw samen tot een deegbal.
3
Rol het deeg uit met een deegrol,
tot je een rechthoek krijgt. Let op: zorg ervoor dat het deeg niet breder is
dan de bakvorm.
4
Bestrijk het deeg met een dun
laagje pesto. Rol het deeg nu op tot een cilinder die in de bakvorm van je
broodmachine past.
5
Leg het deeg zonder de kneedhaak
terug in de broodmachine. Zorg ervoor dat de sluiting van het deeg naar beneden
ligt.
6
Strijk net voor het bakken het
deeg in met olijfolie en bestrooi met gedroogde basilicum. Raadpleeg hiervoor
even de handleiding van de broodmachine.
Doe alle ingrediënten voor je deeg
in de broodmachine. Start het basisprogramma. Haal na de laatste kneedbeurt –
wanneer het geluidssignaal gaat – het deeg en de kneedhaak uit de machine. Zet het
programma intussen niet stop.
Druk het deeg plat en hak het in
stukken. Strooi er twee theelepels gedroogde basilicum over. Kneed alles
opnieuw samen tot een deegbal.
Rol het deeg uit met een deegrol,
tot je een rechthoek krijgt. Let op: zorg ervoor dat het deeg niet breder is
dan de bakvorm.
Bestrijk het deeg met een dun
laagje pesto. Rol het deeg nu op tot een cilinder die in de bakvorm van je
broodmachine past.
Leg het deeg zonder de kneedhaak
terug in de broodmachine. Zorg ervoor dat de sluiting van het deeg naar beneden
ligt.
Strijk net voor het bakken het
deeg in met olijfolie en bestrooi met gedroogde basilicum. Raadpleeg hiervoor
even de handleiding van de broodmachine.
Wat zeggen anderen