Smelt de boter en klop die samen met de Mix voor Wafels, 300 ml water en 1 ei tot een glad beslag.
Vet je wafelijzer in en laat het opwarmen.
Giet je beslag in het wafelijzer en bak de wafeltjes op een hoge stand goudbruin.
Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie.
Prik een stokje door alle wafeltjes, dip ze in de gesmolten chocolade en laat ze even uitdruipen.
Strooi brésiliennenootjes, suikerparels en/of hagelslag op de nog vloeibare chocolade.
Laat de wafels een kwartiertje stollen in de koelkast.
Bij je wafelijzer voor partywafels krijg je een receptenboek vol versierideetjes.
Smelt de boter en klop die samen met de Mix voor Wafels, 300 ml water en 1 ei tot een glad beslag.
Vet je wafelijzer in en laat het opwarmen.
Giet je beslag in het wafelijzer en bak de wafeltjes op een hoge stand goudbruin.
Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie.
Prik een stokje door alle wafeltjes, dip ze in de gesmolten chocolade en laat ze even uitdruipen.
Strooi brésiliennenootjes, suikerparels en/of hagelslag op de nog vloeibare chocolade.
Laat de wafels een kwartiertje stollen in de koelkast.
Bij je wafelijzer voor partywafels krijg je een receptenboek vol versierideetjes.
Wat zeggen anderen