Pannenkoekentaart met aardbeien en Zwitserse room
Tip voor een geslaagd verjaardagsfeestje: deze pannenkoekentaart met tussenlaagjes zoete Zwitserse room en plukverse aardbeien. Snel klaar en ongelooflijk lekker.
Voeg toe aan receptenboekje

Pannenkoekentaart met aardbeien en Zwitserse room

1

Bak de pannenkoeken

Meng de mix met de eieren en het water. Klop tot een glad beslag. Verhit een beetje boter of olie in een pan. Giet beslag in de pan. Bak beide zijden van de pannenkoek goudbruin. Bak zo zes pannenkoeken. Laat ze afkoelen.
2

Maak de Zwitserse room

Voeg de melk en de mix voor banketbakkersroom samen en meng goed. Doe de suiker en de slagroom in een tweede kom en klop stevig op. Meng de slagroom met de banketbakkersroom. Schep de Zwitserse room in een spuitzak.
3

Stel de taart samen

Leg een pannenkoek op een groot bord of een schaal. Spuit een dun laagje Zwitserse room erop. Bedek met halve aardbeien. Leg er een tweede pannenkoek op en spuit opnieuw een laagje room. Leg er een derde pannenkoek op en bedek met room en halve aardbeien. Bouw zo verder tot zes pannenkoeken hoog.
4

Versier de taart

Spuit bovenop dotjes Zwitserse room. Decoreer met aardbeien en blaadjes munt.

Recept voor 1 pannenkoekentaart
Voor 6 pannenkoeken
330 g Aveve mix voor pannenkoeken
2 eieren
400 ml water
Voor de vulling
100 g Cake ’n Party mix voor banketbakkersroom
330 ml melk
125 ml slagroom
2 eetlepels suiker
1 spuitzak
500 g aardbeien, gehalveerd
verse muntblaadjes
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Recept voor 1 pannenkoekentaart
Voor 6 pannenkoeken
330 g Aveve mix voor pannenkoeken
2 eieren
400 ml water
Voor de vulling
100 g Cake ’n Party mix voor banketbakkersroom
330 ml melk
125 ml slagroom
2 eetlepels suiker
1 spuitzak
500 g aardbeien, gehalveerd
verse muntblaadjes
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Bak de pannenkoeken

Meng de mix met de eieren en het water. Klop tot een glad beslag. Verhit een beetje boter of olie in een pan. Giet beslag in de pan. Bak beide zijden van de pannenkoek goudbruin. Bak zo zes pannenkoeken. Laat ze afkoelen.
2

Maak de Zwitserse room

Voeg de melk en de mix voor banketbakkersroom samen en meng goed. Doe de suiker en de slagroom in een tweede kom en klop stevig op. Meng de slagroom met de banketbakkersroom. Schep de Zwitserse room in een spuitzak.
3

Stel de taart samen

Leg een pannenkoek op een groot bord of een schaal. Spuit een dun laagje Zwitserse room erop. Bedek met halve aardbeien. Leg er een tweede pannenkoek op en spuit opnieuw een laagje room. Leg er een derde pannenkoek op en bedek met room en halve aardbeien. Bouw zo verder tot zes pannenkoeken hoog.
4

Versier de taart

Spuit bovenop dotjes Zwitserse room. Decoreer met aardbeien en blaadjes munt.

Wat zeggen anderen