Leg in elk kuipje van de muffinplaat een pannenkoek. Plaats de pannenkoeken zo 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°. Laat de kuipjes afkoelen in de muffinplaat.
Maak de tiramisu. Klop de slagroom stijf. Meng de mascarpone, de eidooiers, de melk en de amaretto met de opgeklopte room.
Voeg de mix toe en breng het mengsel in een spuitzak.
Spuit in elk pannenkoekenkuipje een bolletje tiramisu.
Indien je de tiramisu stijver wilt om hem nog mooier te kunnen gebruiken met gekartelde spuitmond, laat je hem in de spuitzak afkoelen gedurende 30 minuten in de koelkast.
Leg in elk kuipje van de muffinplaat een pannenkoek. Plaats de pannenkoeken zo 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°. Laat de kuipjes afkoelen in de muffinplaat.
Maak de tiramisu. Klop de slagroom stijf. Meng de mascarpone, de eidooiers, de melk en de amaretto met de opgeklopte room.
Voeg de mix toe en breng het mengsel in een spuitzak.
Spuit in elk pannenkoekenkuipje een bolletje tiramisu.
Indien je de tiramisu stijver wilt om hem nog mooier te kunnen gebruiken met gekartelde spuitmond, laat je hem in de spuitzak afkoelen gedurende 30 minuten in de koelkast.
Wat zeggen anderen [4 Reacties]