Ben jij ook zo’n fan van pannenkoeken? Deze variant met crème marquise is niet alleen extra lekker, maar laat zich ook prachtig presenteren. De afwerking met fruit zorgt voor een kleurige en gezonde toets die iedereen naar meer zal doen vragen.
Klop de slagroom en de suiker samen op. Meng in een andere kom de Mix voor Banketbakkersroom met de melk. Roer vervolgens de slagroom en banketbakkersroom door elkaar en voeg een beetje kirscharoma toe.
2
Maak dan de pannenkoeken: voeg alle ingrediënten voor het pannenkoekendeeg samen en klop tot een glad beslag.
3
Verhit wat boter of olie in een koekenpan. Schep telkens een grote lepel beslag in de pan en bak beide zijden goudbruin. Laat de pannenkoeken op een bord afkoelen.
4
Pannenkoeken afwerken
Vouw een pannenkoek dubbel en rol hem op tot een puntzak.
5
Plaats de opgerolde pannenkoek in een kopje.
6
Doe de crème marquise in een spuitzak.
7
Spuit een dot in de opening in het midden van de opgerolde pannenkoek.
Klop de slagroom en de suiker samen op. Meng in een andere kom de Mix voor Banketbakkersroom met de melk. Roer vervolgens de slagroom en banketbakkersroom door elkaar en voeg een beetje kirscharoma toe.
2
Maak dan de pannenkoeken: voeg alle ingrediënten voor het pannenkoekendeeg samen en klop tot een glad beslag.
3
Verhit wat boter of olie in een koekenpan. Schep telkens een grote lepel beslag in de pan en bak beide zijden goudbruin. Laat de pannenkoeken op een bord afkoelen.
4
Pannenkoeken afwerken
Vouw een pannenkoek dubbel en rol hem op tot een puntzak.
5
Plaats de opgerolde pannenkoek in een kopje.
6
Doe de crème marquise in een spuitzak.
7
Spuit een dot in de opening in het midden van de opgerolde pannenkoek.
Wat zeggen anderen