Meng de Mix voor pannenkoeken, de eieren en het water tot een glad beslag.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne schijfjes.
Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan en laat enkele appelschijfjes kort bakken.
Giet vervolgens een dun laagje beslag over de schijfjes en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.
Meng een beetje kristalsuiker met een snuifje kaneel en strooi dit over je appelpannenkoek.
Meng de Mix voor pannenkoeken, de eieren en het water tot een glad beslag.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne schijfjes.
Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan en laat enkele appelschijfjes kort bakken.
Giet vervolgens een dun laagje beslag over de schijfjes en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.
Meng een beetje kristalsuiker met een snuifje kaneel en strooi dit over je appelpannenkoek.
Wat zeggen anderen