Voeg de ingrediënten voor het deeg samen. Kneed het deeg 20 minuten met de hand of met een broodmachine. Of 10 minuten met een keukenrobot.
Bedek het deeg met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.
Knijp het vocht uit de mozzarella. Snijd de kaas in stukjes. Meng met de tomaten en de knoflook.
Rol het deeg uit tot een rechthoek van 4 mm dik. Verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg. Rol het deeg op tot een cilinder. Druk de uiteinden plat.
Snijd de cilinder in de lengte open, maar laat de uiteinden intact. Leg het deeg in de vorm van een S op een met bakpapier belegde bakplaat.
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 30 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bestrijk het deeg met ei. Bak het brood 20 minuten op 200 °C.
Voeg de ingrediënten voor het deeg samen. Kneed het deeg 20 minuten met de hand of met een broodmachine. Of 10 minuten met een keukenrobot.
Bedek het deeg met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.
Knijp het vocht uit de mozzarella. Snijd de kaas in stukjes. Meng met de tomaten en de knoflook.
Rol het deeg uit tot een rechthoek van 4 mm dik. Verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg. Rol het deeg op tot een cilinder. Druk de uiteinden plat.
Snijd de cilinder in de lengte open, maar laat de uiteinden intact. Leg het deeg in de vorm van een S op een met bakpapier belegde bakplaat.
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 30 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bestrijk het deeg met ei. Bak het brood 20 minuten op 200 °C.
Wat zeggen anderen