NL
-
FR
Contacteer ons
Magazines
Wedstrijden
FAQ
Aanmelden My Aveve
#Toggle navigation#
tuin
tuin
tuin
gazon
moestuin
fruittuin
kruidentuin
sierplanten
kamerplanten
terrasplanten
tuinmeubelen en terras
barbecue
ongewenste bezoekers
tuinbewoners
SOS Garden
Tuinkalender
producten
dier
dier
dier
hond
kat
kip
paard
schaap
siervogel
konijn
andere dieren
producten
Meest gestelde vragen
thuisbakken
thuisbakken
thuisbakken
Zelf brood bakken
recepten
producten
meest gestelde vragen
producten
producten
producten
tuin
Barbecues
Bewatering
Meststoffen
Ongediertebestrijding
Ongewenste bezoekers
Onkruid en mos
Planten voor binnenshuis
Planten voor moestuin
Planten voor siertuin
Plantenbescherming
Potgrond en bodembedekkers
Potterie
Serres en kweekbakken
Snoeigereedschap
Tuinafbakening
Tuinbewoners
Tuingereedschap
Tuinhuizen en opbergers
Tuinmachines
Tuinmeubilair
Diversen
dier
Hond
Kat
Kip
Konijn
Paard
Schaap
Siervogel
duif
weide afrastering
andere dieren
thuisbakken
Bakingrediënten
Bio
Brood
Diepvries
Gebak en dessert
Glutenvrij
Keukenbenodigdheden
Landelijk lekkers
andere
Brandstoffen
Onderhoud en reiniging
promo
promo
promo
Huidige promoties
Bekijk en bestel onze deals op de webshop
Reiniging paardendekens
workshops
workshops
winkels
winkels
shop
shop
gazon
moestuin
fruittuin
kruidentuin
sierplanten
kamerplanten
terrasplanten
tuinmeubelen en terras
barbecue
ongewenste bezoekers
tuinbewoners
SOS Garden
Tuinkalender
producten
hond
kat
kip
paard
schaap
siervogel
konijn
andere dieren
producten
Meest gestelde vragen
Zelf brood bakken
recepten
producten
meest gestelde vragen
tuin
barbecues
bewatering
meststoffen
ongediertebestrijding
ongewenste bezoekers
onkruid en mos
planten voor binnenshuis
planten voor moestuin
planten voor siertuin
plantenbescherming
potgrond en bodembedekkers
potterie
serres en kweekbakken
snoeigereedschap
tuinafbakening
tuinbewoners
tuingereedschap
tuinhuizen en opbergers
tuinmachines
tuinmeubilair
diversen
dier
hond
kat
kip
konijn
paard
schaap
siervogel
duif
weide afrastering
andere dieren
thuisbakken
bakingrediënten
bio
brood
diepvries
gebak en dessert
glutenvrij
keukenbenodigdheden
landelijk lekkers
andere
brandstoffen
onderhoud en reiniging
Huidige promoties
Bekijk en bestel onze deals op de webshop
Reiniging paardendekens
Ontbijtpizza met yoghurt en fruit
Geef score
Geef score
Je score
Fout score
Ontbijten wordt een feest met deze vitaminebom op tafel. Een stevige en gezonde havermoutbodem met een fris laagje yoghurt en massa’s lekker fruit. Zo wil je elke dag starten.
Recept is reeds toegevoegd aan je receptenboekje
Voeg toe aan receptenboekje
Bekijk Video
X
moeilijkheidsgraad
Score
Duur
Reacties
Ontbijtpizza met yoghurt en fruit
Stap
1
Meng de droge ingrediënten
Meng de granola, de havermout, het bakpoeder en de haverzemelen goed door elkaar.
Stap
2
Meng de vloeibare ingrediënten
Smelt de boter. Voeg de eieren en de honing toe. Klop het geheel goed los met een garde.
Stap
3
Voeg beide mengsels samen
Giet het botermengsel bij het droge mengsel. Meng goed.
Stap
4
Vul de bakplaat
Bekleed de bakplaat met bakpapier. Strijk het mengsel uit tot een ronde plak van 23 cm doorsnede. Druk stevig aan. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap
5
Bak de pizzabodem
Bak de pizzabodem 18 minuten op 180 °C. Laat even afkoelen op de bakplaat.
Stap
6
Snijd de stukken voor
Snijd de nog warme pizza op de bakplaat in stukken zonder helemaal door te snijden. Laat de pizza daarna volledig afkoelen op een rooster.
Stap
7
Beleg de pizza
Bestrijk de pizza met plattekaas of yoghurt. Decoreer met vers fruit en pitten-amandelmix.
Tip
Tip
Roer wat honing of Wildiers-confituur ‘100% fruit’ door de plattekaas of yoghurt.
Ingrediënten
Voor de pizza
100 g Xavies Toasted Granola
160 g De Halm Havermout
10 g Dr. Oetker Bakpoeder
100 g Aveve Haverzemelen
60 g vloeibare honing
2 eieren
30 g gesmolten boter
bakplaat
bakpapier
Voor de topping
All Nuts Pitten- en amandelmix
Griekse yoghurt of plattekaas
vers fruit naar keuze
Selecteer eerst een product
Product is reeds toegevoegd aan boodschappenlijstje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Ingrediënten
Voor de pizza
100 g Xavies Toasted Granola
160 g De Halm Havermout
10 g Dr. Oetker Bakpoeder
100 g Aveve Haverzemelen
60 g vloeibare honing
2 eieren
30 g gesmolten boter
bakplaat
bakpapier
Voor de topping
All Nuts Pitten- en amandelmix
Griekse yoghurt of plattekaas
vers fruit naar keuze
Selecteer eerst een product
Product is reeds toegevoegd aan boodschappenlijstje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Stap
1
Meng de droge ingrediënten
Meng de granola, de havermout, het bakpoeder en de haverzemelen goed door elkaar.
Stap
2
Meng de vloeibare ingrediënten
Smelt de boter. Voeg de eieren en de honing toe. Klop het geheel goed los met een garde.
Stap
3
Voeg beide mengsels samen
Giet het botermengsel bij het droge mengsel. Meng goed.
Stap
4
Vul de bakplaat
Bekleed de bakplaat met bakpapier. Strijk het mengsel uit tot een ronde plak van 23 cm doorsnede. Druk stevig aan. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap
5
Bak de pizzabodem
Bak de pizzabodem 18 minuten op 180 °C. Laat even afkoelen op de bakplaat.
Stap
6
Snijd de stukken voor
Snijd de nog warme pizza op de bakplaat in stukken zonder helemaal door te snijden. Laat de pizza daarna volledig afkoelen op een rooster.
Stap
7
Beleg de pizza
Bestrijk de pizza met plattekaas of yoghurt. Decoreer met vers fruit en pitten-amandelmix.
Tip
Tip
Roer wat honing of Wildiers-confituur ‘100% fruit’ door de plattekaas of yoghurt.
Recepten met hetzelfde ingredient
Ham en ananas, het is altijd een geslaagde combinatie. Leg ze op een stuk ciabatta en zet ze in de oven: zo krijg je een heerlijke pizzabaguette hawaï! Smullen maar.
Meer informatie
Pizzabaguette Hawaï
Meer informatie
Turkse pides met gehakt en spinazie
Duizend keer aantrekkelijker dan inspiratieloze afhaalpizza: je eigen creatieve pizza calzone.
Meer informatie
Calzone
Hoe een hoop kinderen gelukkig maken op een woensdagmiddag? Met deze dessertpizza vol ananas en appeltjes! Het deeg maak je supergemakkelijk. En het zoete beleg wordt door jong en oud gesmaakt.
Meer informatie
Dessertpizza met appel en ananas
Yoghurt, fruit en speltpannenkoeken: dat klinkt als het ideale gezonde ontbijt. Gebruik de handige mix voor speltpannenkoeken en bak er snel overheerlijke pannenkoeken mee. Even versieren met vers seizoensfruit en klaar! Deze speltpannenkoeken smaken naar meer en je houdt er een gezond gevoel aan over!
Meer informatie
Speltpannenkoeken met yoghurt
Mango, curry en gember: met dit exotische trio maak je een verrassende vulling voor pittige abrikozenflappen. Voor het deeg gebruik je de Mix voor teffbrood. Daarin zitten knapperige pitten en zaden en teffvlokken.
Meer informatie
Exotische abrikozen-mangoflappen met teff
Meer informatie
Speltvlecht met pompoenpitten
Deze heerlijke jagersbroodjes met pompoenpitten doen je gegarandeerd watertanden.
Meer informatie
Jagersbroodjes met pompoenpitten
Meer informatie
Tonijnbroodjes
Wil jij indruk maken met een simpel broodje? Met dit plukbrood komt iedereen in een losse sfeer want… sharing is caring!
Meer informatie
Dambord van haverzemelenbrood
Op zoek naar een zoete verrassing voor de lunchdoos? Ontdek hoe je met je machine een zonnebloempittenbrood met abrikozen tevoorschijn tovert.
Meer informatie
Zonnebloempittenbrood met abrikozen
Zélf waldkornbrood maken? Met dit recept zet je het donkerbruine meergranenbrood in een-twee-drie op tafel. Heerlijk met een plakje kaas, of als broodkorst bij een fris slaatje.
Meer informatie
Rond waldkornbrood
‹
›
Wat zeggen anderen
Schrijf een reactie
Schrijf
Wat zeggen anderen