Met eitjes, kerstomaten, gruyère en All-in Low Carb maak je snel heerlijke ontbijtmuffins met een zuiderse toets. Een perfect gerechtje voor een zondagse brunch.
Halveer de kerstomaten.
Leg ze op een bakplaat.
Bestrooi ze met rozemarijn.
Besprenkel met olijfolie.
Rooster ze 15 minuten onder
de ovengrill. Laat even
afkoelen.
2
Maak het beslag
Meng de All-in Low Carb
met de gruyère en het bakpoeder.
Klop in een kopje
de eieren met de melk en de
gesmolten boter los. Voeg
toe aan het droge mengsel
en meng het geheel goed
met een vork.
3
Spatel er de kerstomaten met het bakvocht door.
4
Vul de muffinbakplaat
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 9 kuipjes van de muffinbakplaat in. Vul ze met het beslag.
5
Bak de muffins
Bak de muffins 20 minuten op 180°C. Laat even afkoelen.
Je vers gebakken muffins zijn nog lekkerder met een plakje kaas en ham.
Halveer de kerstomaten.
Leg ze op een bakplaat.
Bestrooi ze met rozemarijn.
Besprenkel met olijfolie.
Rooster ze 15 minuten onder
de ovengrill. Laat even
afkoelen.
2
Maak het beslag
Meng de All-in Low Carb
met de gruyère en het bakpoeder.
Klop in een kopje
de eieren met de melk en de
gesmolten boter los. Voeg
toe aan het droge mengsel
en meng het geheel goed
met een vork.
3
Spatel er de kerstomaten met het bakvocht door.
4
Vul de muffinbakplaat
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 9 kuipjes van de muffinbakplaat in. Vul ze met het beslag.
5
Bak de muffins
Bak de muffins 20 minuten op 180°C. Laat even afkoelen.
Je vers gebakken muffins zijn nog lekkerder met een plakje kaas en ham.
Wat zeggen anderen [2 Reacties]