Verwarm de oven voor op 150 °C.
Smelt de boter in een pannetje of in de microgolfoven. Voeg er het water en de kandijsiroop bij zodra de boter is gesmolten.
Meng ondertussen in een andere kom de bloem, suiker en muesli door elkaar.
Voeg het botermengsel toe aan het mueslimengsel en meng alles goed.
Schep kleine hoopjes van het deeg op een bakplaat bedekt met bakpapier. Eventueel kan je de hoopjes deeg platdrukken, maar dat hoeft niet.
Bak de koekjes ongeveer 20 à 25 minuten tot ze er goudbruin uitzien.
Haal de koekjes uit de oven en laat ze op de taartrooster afkoelen.
Deze koekjes zijn ideaal als tussendoortje, om mee te nemen naar school, werk of op uitstap!
Verwarm de oven voor op 150 °C.
Smelt de boter in een pannetje of in de microgolfoven. Voeg er het water en de kandijsiroop bij zodra de boter is gesmolten.
Meng ondertussen in een andere kom de bloem, suiker en muesli door elkaar.
Voeg het botermengsel toe aan het mueslimengsel en meng alles goed.
Schep kleine hoopjes van het deeg op een bakplaat bedekt met bakpapier. Eventueel kan je de hoopjes deeg platdrukken, maar dat hoeft niet.
Bak de koekjes ongeveer 20 à 25 minuten tot ze er goudbruin uitzien.
Haal de koekjes uit de oven en laat ze op de taartrooster afkoelen.
Deze koekjes zijn ideaal als tussendoortje, om mee te nemen naar school, werk of op uitstap!
Wat zeggen anderen