Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snij de kerstomaten in vier. Leg ze in een ovenschotel, met het vruchtvlees naar boven. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Bak de tomaten 25 minuten op 200 °C. Haal uit de oven en laat de oven op 200 °C staan.
Snij 24 cirkeltjes uit het kant-en-klare bladerdeeg. Vet de minimuffinbakplaat in en leg er de deegcirkels op.
Snipper de basilicum fijn. Rits de rozemarijnblaadjes van het takje, en hak ze ook fijn. Klop de mascarpone samen met de eieren goed los. Voeg de fijngesneden basilicum en rozemarijn toe, en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de tomaten over de bladerdeegrondjes, en schep op elk rondje een lepel mascarponemengsel.
Bak 10 à 15 minuten op 200 °C.
Pers het teentje look. Rits de rozemarijnblaadjes van het takje, en hak ze fijn. Meng de look met de rozemarijn, olijfolie en balsamicoazijn. Besprenkel de miniquiches met de rozemarijnolie.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snij de kerstomaten in vier. Leg ze in een ovenschotel, met het vruchtvlees naar boven. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Bak de tomaten 25 minuten op 200 °C. Haal uit de oven en laat de oven op 200 °C staan.
Snij 24 cirkeltjes uit het kant-en-klare bladerdeeg. Vet de minimuffinbakplaat in en leg er de deegcirkels op.
Snipper de basilicum fijn. Rits de rozemarijnblaadjes van het takje, en hak ze ook fijn. Klop de mascarpone samen met de eieren goed los. Voeg de fijngesneden basilicum en rozemarijn toe, en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de tomaten over de bladerdeegrondjes, en schep op elk rondje een lepel mascarponemengsel.
Bak 10 à 15 minuten op 200 °C.
Pers het teentje look. Rits de rozemarijnblaadjes van het takje, en hak ze fijn. Meng de look met de rozemarijn, olijfolie en balsamicoazijn. Besprenkel de miniquiches met de rozemarijnolie.
Wat zeggen anderen [4 Reacties]