Snij de boter in blokjes. Voeg alle ingrediënten voor het deeg samen en kneed tot een stevig deeg.
Verwarm de oven voor op 170°C. Bestuif het werkvlak met bloem (Surfina bijvoorbeeld) en rol het deeg uit tot een dikte van een halve cm.
Steek koekjes uit met een glas of een uitsteekvormpje. Bedek een bakplaat met bakpapier. Leg de koekjes op de bakplaat.
Bak de koekjes 20 à 25 minuten op 170°C.
Vervang de blonde cassonadesuiker eens door de donkere variant. Die is iets nadrukkelijker van smaak, maar past ook perfect bij deze koekjes.
Snij de boter in blokjes. Voeg alle ingrediënten voor het deeg samen en kneed tot een stevig deeg.
Verwarm de oven voor op 170°C. Bestuif het werkvlak met bloem (Surfina bijvoorbeeld) en rol het deeg uit tot een dikte van een halve cm.
Steek koekjes uit met een glas of een uitsteekvormpje. Bedek een bakplaat met bakpapier. Leg de koekjes op de bakplaat.
Bak de koekjes 20 à 25 minuten op 170°C.
Vervang de blonde cassonadesuiker eens door de donkere variant. Die is iets nadrukkelijker van smaak, maar past ook perfect bij deze koekjes.
Wat zeggen anderen