NL
-
FR
Contacteer ons
Magazines
Wedstrijden
FAQ
Aanmelden My AVEVE
#Toggle navigation#
home
home
tuin
tuin
tuin
gazon
moestuin
fruittuin
kruidentuin
sierplanten
kamerplanten
terrasplanten
tuinmeubelen en terras
barbecue
ongewenste bezoekers
tuinbewoners
SOS Garden
Tuinkalender
producten
dier
dier
dier
hond
kat
kip
paard
schaap
siervogel
konijn
andere dieren
producten
Meest gestelde vragen
thuisbakken
thuisbakken
thuisbakken
Zelf brood bakken
Brood Bakken
recepten
producten
meest gestelde vragen
andere
andere
andere
brandstoffen
producten
producten
producten
producten
tuin
Barbecues
Bewatering
Meststoffen
Ongediertebestrijding
Ongewenste bezoekers
Onkruid en mos
Planten voor binnenshuis
Planten voor moestuin
Planten voor siertuin
Plantenbescherming
Potgrond en bodembedekkers
Potterie
Serres en kweekbakken
Snoeigereedschap
Tuinafbakening
Tuinbewoners
Tuingereedschap
Tuinhuizen en opbergers
Tuinmachines
Tuinmeubilair
Diversen
dier
Hond
Kat
Kip
Konijn
Paard
Schaap
Siervogel
duif
weide afrastering
andere dieren
thuisbakken
Bakingrediënten
Bio
Brood
Diepvries
Gebak en dessert
Glutenvrij
Keukenbenodigdheden
Landelijk lekkers
andere
Brandstoffen
Onderhoud en reiniging
promo
promo
promo
Lege potjes actie
actie paardendekens
huidige promoties
workshops
workshops
winkels
winkels
click & collect
click & collect
gazon
moestuin
fruittuin
kruidentuin
sierplanten
kamerplanten
terrasplanten
tuinmeubelen en terras
barbecue
ongewenste bezoekers
tuinbewoners
SOS Garden
Tuinkalender
producten
hond
kat
kip
paard
schaap
siervogel
konijn
andere dieren
producten
Meest gestelde vragen
Zelf brood bakken
Brood Bakken
recepten
producten
meest gestelde vragen
brandstoffen
producten
tuin
barbecues
bewatering
meststoffen
ongediertebestrijding
ongewenste bezoekers
onkruid en mos
planten voor binnenshuis
planten voor moestuin
planten voor siertuin
plantenbescherming
potgrond en bodembedekkers
potterie
serres en kweekbakken
snoeigereedschap
tuinafbakening
tuinbewoners
tuingereedschap
tuinhuizen en opbergers
tuinmachines
tuinmeubilair
diversen
dier
hond
kat
kip
konijn
paard
schaap
siervogel
duif
weide afrastering
andere dieren
thuisbakken
bakingrediënten
bio
brood
diepvries
gebak en dessert
glutenvrij
keukenbenodigdheden
landelijk lekkers
andere
brandstoffen
onderhoud en reiniging
Lege potjes actie
actie paardendekens
huidige promoties
Marmercake met Boerinneke-choco
Geef score
Geef score
Je score
Fout score
Een zelfgebakken marmercake levert je gegarandeerd bewonderende blikken en kreetjes op. “Hoe heb je dat gemaakt?”, zullen ze vragen. Terwijl het helemaal niet moeilijk is. Probeer het zelf, het lukt je beslist.
Recept is reeds toegevoegd aan je receptenboekje
Voeg toe aan receptenboekje
moeilijkheidsgraad
Score
Duur
Reacties
Marmercake met Boerinneke-choco
Stap
1
Verwarm de oven voor op 170 °C. Scheid de eieren. Voeg de suiker, de eidooiers en de boter samen. Klop het geheel tot een homogene massa.
Stap
2
Klop de eiwitten stijf.
Stap
3
Meng de zelfrijzende bloem en het opgeklopte eiwit door het ei-botermengsel.
Stap
4
Verdeel het beslag in twee delen. Voeg de choco toe aan één van beide delen en meng goed.
Stap
5
Vet de tulbandvorm in. Doe het beslag zonder choco het eerst in de vorm. Schep daarop het chocobeslag.
Stap
6
Roer de twee beslagen lichtjes door elkaar voor een mooi marmereffect.
Stap
7
Bak de cake 50 minuten op 170 °C.
Tip
Zorg ervoor dat al je ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Ingrediënten
Voor 1 cake in tulbandvorm dia 22cm
Bak- en kookbenodigdheden
Mengkom
Taartrooster
Tulbandvorm 22 cm
Weegschaal
Voor je beslag
1 zakje vanillesuiker
175 g boter
250 g suiker
250 g Zelfrijzende bloem
5 eieren
85 g Fondant Choco Boerinneke
Selecteer eerst een product
Product is reeds toegevoegd aan boodschappenlijstje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Ingrediënten
Voor 1 cake in tulbandvorm dia 22cm
Bak- en kookbenodigdheden
Mengkom
Taartrooster
Tulbandvorm 22 cm
Weegschaal
Voor je beslag
1 zakje vanillesuiker
175 g boter
250 g suiker
250 g Zelfrijzende bloem
5 eieren
85 g Fondant Choco Boerinneke
Selecteer eerst een product
Product is reeds toegevoegd aan boodschappenlijstje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Stap
1
Verwarm de oven voor op 170 °C. Scheid de eieren. Voeg de suiker, de eidooiers en de boter samen. Klop het geheel tot een homogene massa.
Stap
2
Klop de eiwitten stijf.
Stap
3
Meng de zelfrijzende bloem en het opgeklopte eiwit door het ei-botermengsel.
Stap
4
Verdeel het beslag in twee delen. Voeg de choco toe aan één van beide delen en meng goed.
Stap
5
Vet de tulbandvorm in. Doe het beslag zonder choco het eerst in de vorm. Schep daarop het chocobeslag.
Stap
6
Roer de twee beslagen lichtjes door elkaar voor een mooi marmereffect.
Stap
7
Bak de cake 50 minuten op 170 °C.
Tip
Zorg ervoor dat al je ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Recepten met hetzelfde ingredient
Het mooiste voorjaarsfeest vier je met een taartcreatie om van te snoepen. Combineer boterzachte cake met chocoladeschilfers. Vul die met een romige laag aardbeienbavarois en werk de ster van het feest af met citroengele marsepein en een zelfgemaakt suikerzoet paasnestje.
Meer informatie
Paascake met aardbeienbavarois
Met onze suikervervanger bak je lekkere zoetigheden die veilig zijn voor diabetici. Deze traditionele cake is in een wip klaar!
Meer informatie
Suikervrije cake
Kruidnoten zijn kleine speculaasbolletjes, een Nederlandse specialiteit voor Sinterklaas.
Meer informatie
Kruidnotencake
De roots van dit boterrijke gebak liggen in het Bretoense stadje Douarnenez. ‘Kouign’ betekent ‘cake’, ‘amann’ is ‘boter’.
Meer informatie
Kouign Amann
Verse sinaasappels geven een heerlijke toets aan je traditionele cake. Gebruik zowel de schil als het sap. Zo krijgt je cake een heerlijk intense sinaasappelsmaak.
Meer informatie
Sinaasappelcake
Deze zachte biologische citroencake smelt zó weg op je tong. Je ontdekt een heerlijk frisse combinatie van zoet en zuur. En het laagje icing maakt je cake helemaal onweerstaanbaar.
Meer informatie
Bio-citroencake
Deze bloemvormige broodjes hebben een aangename verrassing in petto. Achter hun blaadjes van zacht luxedeeg verbergen ze een zoet hart van abrikozenvulling.
Meer informatie
Gevulde roosjes
Even makkelijk als onweerstaanbaar, deze kersencake. Rechttoe rechtaan, geen gedoe met decoratie.
Meer informatie
Cobbler met kersen
4/4-cake met een kaneel-twist om op koude winterdagen op te eten met een kopje koffie of thee. Een snel receptje dat naar meer smaakt!
Meer informatie
Speculaascake
Eén hap van dit feestgebak en je smaakpapillen starten spontaan een vreugdedans.
Meer informatie
Feestelijke tulbandcake
Waarom kiezen voor chocolade óf klassieke cake als je ze ook allebei kunt hebben? Deze marmercake combineert het beste van beide. En het laagje chocoladeglazuur? Dat maakt deze taart hélemaal onweerstaanbaar.
Meer informatie
Marmercake met chocoladeglazuur
Het hele huis geurt heerlijk naar vanille als je deze wafeltjes bakt. Ze zijn snel klaar, onweerstaanbaar lekker en een echte traktatie voor het hele gezin.
Meer informatie
Bewaarwafeltjes
‹
›
Wat zeggen anderen
Schrijf een reactie
Schrijf
Wat zeggen anderen