Kokos-chocoladekoekjes
Zelf glutenvrije koekjes bakken? Combineer kokosmeel met bananen en chocolade en je scoort gegarandeerd. Onze tip: verdubbel het recept, anders krijg je de kans niet om er zelf van te proeven.
Voeg toe aan receptenboekje

Kokos-chocoladekoekjes

1
Verwarm de oven voor op 150 °C. Meng alle ingrediënten voor het deeg behalve de eieren. Roer tot een homogene massa.
2
Klop de eieren los en voeg ze toe aan het deeg.
3
Verdeel het deeg in 20 porties. Vorm ronde koekjes van ongeveer een halve centimeter dik.
4
Leg de koekjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Bak ze 25 minuten op 150 °C.

Als je deeg niet vast genoeg is om te verwerken, laat het dan even opstijven in de koelkast.

Kokos-chocoladekoekjes

Voor 20 koekjes
Bak- en kookbenodigdheden
Voor je deeg
2 bananen
4 eieren
70 g gesmolten boter
snufje zout
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Kokos-chocoladekoekjes

Voor 20 koekjes
Bak- en kookbenodigdheden
Voor je deeg
2 bananen
4 eieren
70 g gesmolten boter
snufje zout
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 150 °C. Meng alle ingrediënten voor het deeg behalve de eieren. Roer tot een homogene massa.
2
Klop de eieren los en voeg ze toe aan het deeg.
3
Verdeel het deeg in 20 porties. Vorm ronde koekjes van ongeveer een halve centimeter dik.
4
Leg de koekjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Bak ze 25 minuten op 150 °C.

Als je deeg niet vast genoeg is om te verwerken, laat het dan even opstijven in de koelkast.


Wat zeggen anderen