Vul je donuts met confituur. Doe de confituur in een spuitzak met een fijn effen spuitmondje. Maak met een mes een gaatje in de donuts en spuit de confituur erin. Ook banketbakkersroom of Rabeko hazelnootpasta is heerlijk als vulling.
Decoreer je donuts met gesmolten chocolade. Smelt donkere en witte smeltchocolade van Callebaut au bain-marie. Kleur de witte chocolade eventueel met kleurstof. De kleuren worden wel minder fel dan bij glazuur.
Vul je donuts met confituur. Doe de confituur in een spuitzak met een fijn effen spuitmondje. Maak met een mes een gaatje in de donuts en spuit de confituur erin. Ook banketbakkersroom of Rabeko hazelnootpasta is heerlijk als vulling.
Decoreer je donuts met gesmolten chocolade. Smelt donkere en witte smeltchocolade van Callebaut au bain-marie. Kleur de witte chocolade eventueel met kleurstof. De kleuren worden wel minder fel dan bij glazuur.
Wat zeggen anderen