Met een krokant laagje parmezaan op je Italiaanse kruidenbroodjes geurt je keuken helemaal naar de aroma’s van het Zuiden. Een heerlijk aperitiefhapje en ook niet te versmaden bij de barbecue.
Voeg alle ingrediënten voor het deeg samen. Kneed 20 minuten met de broodmachine of met de hand. Of 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.
2
Verdeel het deeg in stukjes van 50 g en maak ze bolvormig.
3
Dip de bolletjes met de bovenkant in de gesmolten boter en daarna in de fijngemalen parmezaan.
4
Bedek een bakplaat met bakpapier. Leg de bolletjes erop. Dek ze weer af en laat ze 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 °C.
5
Bak de broodjes 18 minuten op 200 °C.
Leg zodra de kaas bruin begint te kleuren een vel bakpapier over de broodjes. Zo vermijd je dat ze verbranden.
Voeg alle ingrediënten voor het deeg samen. Kneed 20 minuten met de broodmachine of met de hand. Of 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.
2
Verdeel het deeg in stukjes van 50 g en maak ze bolvormig.
3
Dip de bolletjes met de bovenkant in de gesmolten boter en daarna in de fijngemalen parmezaan.
4
Bedek een bakplaat met bakpapier. Leg de bolletjes erop. Dek ze weer af en laat ze 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 °C.
5
Bak de broodjes 18 minuten op 200 °C.
Leg zodra de kaas bruin begint te kleuren een vel bakpapier over de broodjes. Zo vermijd je dat ze verbranden.
Wat zeggen anderen