Homemade granola
Zelf granola maken? Kinderspel. En je kiest zelf de ingrediënten. Deze versie heeft de extra crunch van amandelschilfers, kokos, zaden en noten en een zoete toets van honing en rozijnen.
Voeg toe aan receptenboekje

Homemade granola

1

Meng de ingrediënten

Verwarm de oven voor op 120 °C. Meng de mix met de rozijnen, kokos, amandelen en zaden- en pittenmix. Voeg de honing en de zonnebloemolie toe en meng goed.
2

Strijk uit op de bakplaat

Beleg een bakplaat met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bakplaat.
3

Bak de granola

Bak 20 minuten op 120 °C. Roer de granola even om en laat nog 15 minuten verder bakken op 120 °C. Roer de granola na het bakken nog eens om. Zo vermijd je dat er grote brokken ontstaan.

Voor ca. 500 g granola
Voor de granola
125 g honing
40 g zonnebloemolie
Bak- en kookbenodigdheden
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Voor ca. 500 g granola
Voor de granola
125 g honing
40 g zonnebloemolie
Bak- en kookbenodigdheden
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Meng de ingrediënten

Verwarm de oven voor op 120 °C. Meng de mix met de rozijnen, kokos, amandelen en zaden- en pittenmix. Voeg de honing en de zonnebloemolie toe en meng goed.
2

Strijk uit op de bakplaat

Beleg een bakplaat met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bakplaat.
3

Bak de granola

Bak 20 minuten op 120 °C. Roer de granola even om en laat nog 15 minuten verder bakken op 120 °C. Roer de granola na het bakken nog eens om. Zo vermijd je dat er grote brokken ontstaan.

Wat zeggen anderen