Heerlijke Bountytaart
De makkelijkste taart ooit, deze onverantwoord lekkere bountytaart! Er komt zelfs geen oven aan te pas. We willen je wel waarschuwen als je deze lekkernij serveert: de kans dat er een stukje overblijft is onbestaande.
Voeg toe aan receptenboekje

Heerlijke Bountytaart

1

Maak de eerste laag

Doe de dadels, 75 g gehakte hazelnoten, 75 g amandelpoeder en de havermout in de blender. Mix totdat alles aan elkaar plakt. Bekleed de springvorm met bakpapier. Schep het mengsel in de vorm en druk goed aan.
2

Maak de tweede laag

Doe de rest van de hazelnoten en het amandelpoeder in de blender, samen met 250 ml kokosmelk, de kokosolie, het vanille-aroma, de ahornsiroop en het kokospoeder. Mix goed. Schep het mengsel bovenop de eerste laag. Druk goed aan.
3

Dek af met chocolade

Voeg 20 ml kokosmelk bij de smeltchocolade en verwarm in de microgolfoven of au bain-marie totdat de chocolade gesmolten is. Giet de chocolade in de springvorm.
4

Laat opstijven

Laat de taart een nacht afkoelen in de koelkast. Decoreer met kokospoeder voor je de taart serveert.
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Maak de eerste laag

Doe de dadels, 75 g gehakte hazelnoten, 75 g amandelpoeder en de havermout in de blender. Mix totdat alles aan elkaar plakt. Bekleed de springvorm met bakpapier. Schep het mengsel in de vorm en druk goed aan.
2

Maak de tweede laag

Doe de rest van de hazelnoten en het amandelpoeder in de blender, samen met 250 ml kokosmelk, de kokosolie, het vanille-aroma, de ahornsiroop en het kokospoeder. Mix goed. Schep het mengsel bovenop de eerste laag. Druk goed aan.
3

Dek af met chocolade

Voeg 20 ml kokosmelk bij de smeltchocolade en verwarm in de microgolfoven of au bain-marie totdat de chocolade gesmolten is. Giet de chocolade in de springvorm.
4

Laat opstijven

Laat de taart een nacht afkoelen in de koelkast. Decoreer met kokospoeder voor je de taart serveert.

Reacties van anderen