Hazelnootcrumble met rode bessen
Zoals de taart hier kruimelt, kruimelt ze nergens. Deze hazelnootcrumble met rode besjes valt bij jong en oud in goede aarde. Geen fan van rode bessen? Vervang ze dan door ander rood fruit of bosvruchten. Met onze mix heb je de crumble bovendien in een wip klaar.
Voeg toe aan receptenboekje

Hazelnootcrumble met rode bessen

1

Verwarm de oven voor op 190 °C.

2

Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder olie of boter, op een matig vuur. Haal de pan eraf wanneer de noten bruin beginnen te kleuren. Doe ze in een plastic zakje en plet ze met een deegrol.

3

Meng de Mix voor Crumble met het water tot een homogeen mengsel en verkruimel het. Voeg de geplette hazelnoten toe.

4

Leg de rode bessen in een vuurvaste schotel en giet er de hazelnootcrumble over. Strooi amandelschilfers langs de rand.

5

Bak de crumble ongeveer 25 minuten op 190 °C.

crumble rode bessen

voor een taartschotel van 25 Ø cm
15 ml water
400 g rode bessen (aalbessen)
Bak- en kookbenodigdheden
oven
pan met anti-aanbaklaag
vuurvaste schotel Ø 25 cm
plastic zakje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
crumble rode bessen

voor een taartschotel van 25 Ø cm
15 ml water
400 g rode bessen (aalbessen)
Bak- en kookbenodigdheden
oven
pan met anti-aanbaklaag
vuurvaste schotel Ø 25 cm
plastic zakje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Verwarm de oven voor op 190 °C.

2

Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder olie of boter, op een matig vuur. Haal de pan eraf wanneer de noten bruin beginnen te kleuren. Doe ze in een plastic zakje en plet ze met een deegrol.

3

Meng de Mix voor Crumble met het water tot een homogeen mengsel en verkruimel het. Voeg de geplette hazelnoten toe.

4

Leg de rode bessen in een vuurvaste schotel en giet er de hazelnootcrumble over. Strooi amandelschilfers langs de rand.

5

Bak de crumble ongeveer 25 minuten op 190 °C.


Reacties van anderen