Haverpannenkoeken met spinazie en geitenkaas, een heerlijk vegetarisch gerechtje.Deze pannenkoekjes zitten bovendien boordevol gezonde ingrediënten. Het proberen waard!
Meng alle ingrediënten voor de pannenkoeken tot een glad beslag. Smelt een klontje boter in de pan. Giet een opscheplepel beslag in de pan en bak beide zijden goudbruin. Bak zo alle pannenkoeken. Verwarm ondertussen de oven op 180 °C.
2
Maak de vulling
Snijd de champignons in plakjes. Verhit olie of boter in de pan en bak de plakjes goudbruin. Voeg de spinazie toe en laat die slinken. Kruid met peper en zout. Laat het geheel een beetje uitlekken. Beleg de helft van een pannenkoek met champignons en spinazie. Verdeel daarover met een lepeltje wat geitenkaas en bestrooi met walnootstukjes. Besprenkel met vloeibare honing en vouw de pannenkoek in vieren.
3
Verwarm de gevulde pannenkoeken
Leg de pannenkoeken op een bakplaat. Verwarm ze 5 minuten in de oven op 180 °C zodat de geitenkaas smelt. Serveer de pannenkoeken warm.
Meng alle ingrediënten voor de pannenkoeken tot een glad beslag. Smelt een klontje boter in de pan. Giet een opscheplepel beslag in de pan en bak beide zijden goudbruin. Bak zo alle pannenkoeken. Verwarm ondertussen de oven op 180 °C.
2
Maak de vulling
Snijd de champignons in plakjes. Verhit olie of boter in de pan en bak de plakjes goudbruin. Voeg de spinazie toe en laat die slinken. Kruid met peper en zout. Laat het geheel een beetje uitlekken. Beleg de helft van een pannenkoek met champignons en spinazie. Verdeel daarover met een lepeltje wat geitenkaas en bestrooi met walnootstukjes. Besprenkel met vloeibare honing en vouw de pannenkoek in vieren.
3
Verwarm de gevulde pannenkoeken
Leg de pannenkoeken op een bakplaat. Verwarm ze 5 minuten in de oven op 180 °C zodat de geitenkaas smelt. Serveer de pannenkoeken warm.
Wat zeggen anderen