Bereid eerst het beslag voor de pannenkoeken. Meng de mix, de eieren en het water tot een glad beslag. Verhit wat olie of een klontje boter in een koekenpan. Schep een grote lepel beslag in de pan en bak beide zijden van de pannenkoek goudbruin. Bak verder tot al het beslag op is.
Verwarm de oven voor op 170°C.
Haal de blaadjes van de witloofstruikjes en snijd ze in lange reepjes. Laat een klontje boter smelten in de pan, doe de witloofreepjes in de pan en voeg 3 eetlepels vloeibare honing toe. Laat stoven tot het witloof beetgaar is.
Verkruimel de feta, kruid met versgemalen zwarte peper en besprenkel met olijfolie.
Beleg elke pannenkoek in het midden met een plakje ham en wat witloof. Leg daarop een beetje gekruide feta.
Strijk een ovenschaal in met boter. Rol de pannenkoeken op en leg ze in de ovenschaal. Giet er een beetje gesmolten margarine op en zet de schotel 10 à 15 minuten in de oven. Serveer warm.
Bereid eerst het beslag voor de pannenkoeken. Meng de mix, de eieren en het water tot een glad beslag. Verhit wat olie of een klontje boter in een koekenpan. Schep een grote lepel beslag in de pan en bak beide zijden van de pannenkoek goudbruin. Bak verder tot al het beslag op is.
Verwarm de oven voor op 170°C.
Haal de blaadjes van de witloofstruikjes en snijd ze in lange reepjes. Laat een klontje boter smelten in de pan, doe de witloofreepjes in de pan en voeg 3 eetlepels vloeibare honing toe. Laat stoven tot het witloof beetgaar is.
Verkruimel de feta, kruid met versgemalen zwarte peper en besprenkel met olijfolie.
Beleg elke pannenkoek in het midden met een plakje ham en wat witloof. Leg daarop een beetje gekruide feta.
Strijk een ovenschaal in met boter. Rol de pannenkoeken op en leg ze in de ovenschaal. Giet er een beetje gesmolten margarine op en zet de schotel 10 à 15 minuten in de oven. Serveer warm.
Wat zeggen anderen [1 Reacties]