Voeg de ingrediënten voor het deeg samen en kneed 20 minuten met een broodmachine of met de hand. Of 10 minuten met je keukenrobot. Bedek het deeg met huishoudfolie en laat 20 minuten rijzen.
Stoof de ui en de paprika enkele minuten met wat boter in een pannetje.
Druk het deeg plat. Hak het in stukken en meng er de vulling (dus ook de kaas en kruiden of spek) door. Voeg alles samen tot een bol. Dek het deeg nu opnieuw af en laat 30 minuten rijzen.
Verdeel het deeg in bollen van ongeveer 60 g. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg ze erop. Dek opnieuw af en laat nog 30 minuten rijzen.
Verwarm de oven voor op 190 °C. Bak de maïsbroodjes 15 minuten.
Laat de broodjes afkoelen. Leg ze in aluminium schaaltjes of wikkel ze in aluminiumfolie. Laat ze nu nog 5 à 10 minuten bakken op de barbecue.
Voeg de ingrediënten voor het deeg samen en kneed 20 minuten met een broodmachine of met de hand. Of 10 minuten met je keukenrobot. Bedek het deeg met huishoudfolie en laat 20 minuten rijzen.
Stoof de ui en de paprika enkele minuten met wat boter in een pannetje.
Druk het deeg plat. Hak het in stukken en meng er de vulling (dus ook de kaas en kruiden of spek) door. Voeg alles samen tot een bol. Dek het deeg nu opnieuw af en laat 30 minuten rijzen.
Verdeel het deeg in bollen van ongeveer 60 g. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg ze erop. Dek opnieuw af en laat nog 30 minuten rijzen.
Verwarm de oven voor op 190 °C. Bak de maïsbroodjes 15 minuten.
Laat de broodjes afkoelen. Leg ze in aluminium schaaltjes of wikkel ze in aluminiumfolie. Laat ze nu nog 5 à 10 minuten bakken op de barbecue.
Wat zeggen anderen