Granola bars
Zelf granola-repen maken? Met de veelzijdige Granola Bread & Bar mix is het zó gebakken. Heerlijk uit het vuistje en ook boordevol energie voor je wandeling of fietstocht.
Voeg toe aan receptenboekje

Granola bars

1
Los de honing in het water op.
2
Meng alle droge ingrediënten in een aparte kom. 
3
Voeg de vloeistof toe aan het droge mengsel. Meng 1 minuut goed met een lepel, tot de massa een beetje dikker wordt.
4
Beleg een bakplaat met bakpapier. Strijk de massa daarop uit tot een rechthoek van ongeveer 2 cm dik.
5
Bak 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
6
Laat 5 minuten afkoelen en snijd de plak dan in porties naar keuze.

Voor 15 granola bars
140 g pitten en noten naar keuze
140 g gedroogde vruchten naar keuze
60 g blonde kandijcassonade
60 g honing
100 ml lauw water
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Voor 15 granola bars
140 g pitten en noten naar keuze
140 g gedroogde vruchten naar keuze
60 g blonde kandijcassonade
60 g honing
100 ml lauw water
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Los de honing in het water op.
2
Meng alle droge ingrediënten in een aparte kom. 
3
Voeg de vloeistof toe aan het droge mengsel. Meng 1 minuut goed met een lepel, tot de massa een beetje dikker wordt.
4
Beleg een bakplaat met bakpapier. Strijk de massa daarop uit tot een rechthoek van ongeveer 2 cm dik.
5
Bak 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
6
Laat 5 minuten afkoelen en snijd de plak dan in porties naar keuze.

Wat zeggen anderen