Glutenvrije sandwiches
Glutenvrij genieten op zondagochtend? Dat doe je met zelfgebakken sandwiches op de ontbijttafel. Heerlijk zacht en zoet, precies zoals ze moeten zijn. Pure verwennerij.
Voeg toe aan receptenboekje

Glutenvrije sandwiches

1

1

Kneed alle ingrediënten gedurende enkele minuten tot een homogeen deeg.
2

2

Weeg deegstukjes af van 50 g.
3

3

Vorm de deegbolletjes tot een sandwich.
4

4

Laat de deegstukjes rijzen tot verdubbeling van het volume (ongeveer 1u).
5

5

Strijk in met ei en bak gedurende 15 tot 20 min op 200°C.

Recept voor 18 stuks
Voor het deeg
500g No Risk wit
250 ml melk
1 ei
10 g zout
75 g boter
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Recept voor 18 stuks
Voor het deeg
500g No Risk wit
250 ml melk
1 ei
10 g zout
75 g boter
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

1

Kneed alle ingrediënten gedurende enkele minuten tot een homogeen deeg.
2

2

Weeg deegstukjes af van 50 g.
3

3

Vorm de deegbolletjes tot een sandwich.
4

4

Laat de deegstukjes rijzen tot verdubbeling van het volume (ongeveer 1u).
5

5

Strijk in met ei en bak gedurende 15 tot 20 min op 200°C.

Wat zeggen anderen