Voeg de mix voor pizza, de gist, de olijfolie, het zout en het water samen. Kneed het geheel met de hand of in de broodmachine tot een mooi deeg. Dek het af met huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten.
Rol het deeg uit met een deegrol tot het zo groot is als je wil. Vet de pizzavorm of een bakplaat in en leg er het pizzadeeg in.
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 170 °C.
Strijk de pizza in met olijfolie en laat 15 minuten bakken op 170 °C.
Laat de spinazie slinken in hete boter in een pan. Breng op smaak met look, peper en zout.
Strijk tomatensaus uit over de bodem. Beleg de pizza met ham, champignons, olijven, spinazie en artisjokhartjes. Kruid met zwarte peper uit de molen en zeezout. Bestrooi met mozzarella.
Verhoog de oventemperatuur tot 200 °C. Bak de pizza nog 15 minuten op 200 °C tot de kaas gesmolten en de korst bruin is.
Voeg de mix voor pizza, de gist, de olijfolie, het zout en het water samen. Kneed het geheel met de hand of in de broodmachine tot een mooi deeg. Dek het af met huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten.
Rol het deeg uit met een deegrol tot het zo groot is als je wil. Vet de pizzavorm of een bakplaat in en leg er het pizzadeeg in.
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 170 °C.
Strijk de pizza in met olijfolie en laat 15 minuten bakken op 170 °C.
Laat de spinazie slinken in hete boter in een pan. Breng op smaak met look, peper en zout.
Strijk tomatensaus uit over de bodem. Beleg de pizza met ham, champignons, olijven, spinazie en artisjokhartjes. Kruid met zwarte peper uit de molen en zeezout. Bestrooi met mozzarella.
Verhoog de oventemperatuur tot 200 °C. Bak de pizza nog 15 minuten op 200 °C tot de kaas gesmolten en de korst bruin is.
Wat zeggen anderen