Meng alle ingrediënten 5 minuten tot een homogeen deeg. Laat het 10 minuten rusten op kamertemperatuur.
Herkneed het deeg 1 à 2 minuten en rol het langzaam uit tussen 2 vellen bakpapier.
Vet een pizzaplaat in en leg er het deeg op. Laat opnieuw 10 minuten rusten.
Verwarm de oven voor op 210 °C. Strijk ondertussen je pizzabodem in met olijfolie en beleg naar je eigen smaak.
Bak de pizza 15 minuten op 210 °C.
Meng alle ingrediënten 5 minuten tot een homogeen deeg. Laat het 10 minuten rusten op kamertemperatuur.
Herkneed het deeg 1 à 2 minuten en rol het langzaam uit tussen 2 vellen bakpapier.
Vet een pizzaplaat in en leg er het deeg op. Laat opnieuw 10 minuten rusten.
Verwarm de oven voor op 210 °C. Strijk ondertussen je pizzabodem in met olijfolie en beleg naar je eigen smaak.
Bak de pizza 15 minuten op 210 °C.
Wat zeggen anderen