Glutenvrij meergranenbrood
Het lekkerste brood maak je gewoon zelf. Dit glutenvrije meergranenbrood is klaar in een handomdraai. Even alle ingrediënten mengen, dan de oven of de broodmachine in en … smullen maar van je overheerlijke resultaat.
Voeg toe aan receptenboekje

Glutenvrij meergranenbrood

1

Met de broodmachine

Meet de ingrediënten van het deeg zorgvuldig af. Voeg ze toe aan de broodmachine.
2
Kies een programma van 2 uur.
3

Met de handen

Doe alle ingrediënten in een mengkom. Kneed 5 minuten met de hand tot een luchtig deeg.
4
Vet de bakvorm in en leg het deeg erin. Zorg ervoor dat de bakvorm tot ongeveer de helft gevuld is.
5
Bedek met een droge keukenhanddoek. Laat nu rijzen, tot het deeg dubbel zo hoog komt.
6
Verwarm de oven voor op 210 °C.
7
Bak het brood vervolgens 40 à 45 minuten.
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Met de broodmachine

Meet de ingrediënten van het deeg zorgvuldig af. Voeg ze toe aan de broodmachine.
2
Kies een programma van 2 uur.
3

Met de handen

Doe alle ingrediënten in een mengkom. Kneed 5 minuten met de hand tot een luchtig deeg.
4
Vet de bakvorm in en leg het deeg erin. Zorg ervoor dat de bakvorm tot ongeveer de helft gevuld is.
5
Bedek met een droge keukenhanddoek. Laat nu rijzen, tot het deeg dubbel zo hoog komt.
6
Verwarm de oven voor op 210 °C.
7
Bak het brood vervolgens 40 à 45 minuten.

Reacties van anderen