Chocoladebrood in de broodmachine
Wat krijg je als je hemelse chocolade combineert met lekker wit brood? Een superlekker chocoladebrood waar iedereen dol op is natuurlijk! Een leuke afwisseling voor je normale boterhammen en gemakkelijk om te maken dankzij je broodmachine en onze mix voor zoet-wit brood.
-
MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
-
Serveert1 Stuks
-
Bereidingstijd< 15 minuten
-
Bevat deze allergenenGluten, Lactose, Ei
Ingrediënten
-
Ingrediënten
-
• 500 g Aveve All-in Zoet Wit Brood
-
• 150 g chocoladedruppels
-
• 250 ml water
-
• 4 g droge gist
-
-
Bak- en kookbenodigdheden
-
• broodmachine
-
Zo maak je het
Vul de broodmachine met alle ingrediënten, behalve de chocoladedruppels.
Start het programma voor rozijnenbrood.
Haal het deeg en de kneedhaak na het geluidssignaal (na het kneden) uit de machine. Onderbreek je programma niet.
Hak het deeg in stukjes en meng de chocoladedruppels eronder.
Voeg daarna alle stukjes samen tot een deegbal. Leg die terug in je bakblik.
Laat de broodmachine nu de rest doen.
Leg je chocolade de avond voor je gaat bakken in de koelkast. Dan smelt die minder snel. Bovendien krijg je zo een brood met mooie chocoladestippen.