Maak het kruimeldeeg volgens de instructies op de verpakking. Laat 15 minuten rusten in de koelkast.
Vet de taartvorm in. Strooi bloem op je werkvlak. Verwarm je oven voor op 180 °C.
Rol het deeg open tot het een paar millimeter dik is. Leg het in de taartvorm.
Maak het frangipanebeslag volgens de instructies op de verpakking.
Smeer een dun laagje frangipanebeslag op de taartbodem, vervolgens de perenvulling. Voeg daarna de rest van het frangipanebeslag toe.
Strooi amandelschilfers over de taart.
Maak het kruimeldeeg volgens de instructies op de verpakking. Laat 15 minuten rusten in de koelkast.
Vet de taartvorm in. Strooi bloem op je werkvlak. Verwarm je oven voor op 180 °C.
Rol het deeg open tot het een paar millimeter dik is. Leg het in de taartvorm.
Maak het frangipanebeslag volgens de instructies op de verpakking.
Smeer een dun laagje frangipanebeslag op de taartbodem, vervolgens de perenvulling. Voeg daarna de rest van het frangipanebeslag toe.
Strooi amandelschilfers over de taart.
Wat zeggen anderen