Frangipane-pannenkoeken
Surprise, surprise! Wat zit er in de pannenkoek? Een heerlijke frangipanevulling! Simpel om te maken en superlekker als dessert of vieruurtje.
Voeg toe aan receptenboekje

Frangipane-pannenkoeken

1

Bak de pannenkoeken

Meng de ingrediënten tot een glad beslag. Verhit wat olie of smelt een klontje boter in de pan. Giet genoeg beslag in de pan om de 
 bodem volledig te bedekken. Bak beide zijden van de pannenkoek goudbruin. Bak tot al het beslag op is. Laat de pannenkoeken afkoelen.
2

Maak het frangipanebeslag

Roer de boter zacht. Meng er het ei door. Voeg daarna de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag. Verwarm de oven voor op 170 °C
3

Vul de pannenkoeken

Schep midden op elke pannenkoek 1 eetlepel frangipanebeslag. Bind de pannenkoeken toe met een touwtje. Beleg een bakplaat met bakpapier. Plaats de gevulde pannenkoeken daarop. Of zet ze in de kuipjes van een ingevette cupcakebakvorm.
4

Bak de frangipane-pannenkoeken

Bak de frangipanepannenkoeken 20 à 25 minuten op 170 °C.
Frangipane

Frangipane-pannenkoeken
Voor de pannenkoeken
2 eieren
250 ml water
keukenrobot of mixer
koekenpan
olie of een klontje boter
Voor het frangipanebeslag
1 ei
50 g boter
keukenrobot of mixer
Verder
bakplaat met bakpapier
vleestouw
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Frangipane

Frangipane-pannenkoeken
Voor de pannenkoeken
2 eieren
250 ml water
keukenrobot of mixer
koekenpan
olie of een klontje boter
Voor het frangipanebeslag
1 ei
50 g boter
keukenrobot of mixer
Verder
bakplaat met bakpapier
vleestouw
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Bak de pannenkoeken

Meng de ingrediënten tot een glad beslag. Verhit wat olie of smelt een klontje boter in de pan. Giet genoeg beslag in de pan om de 
 bodem volledig te bedekken. Bak beide zijden van de pannenkoek goudbruin. Bak tot al het beslag op is. Laat de pannenkoeken afkoelen.
2

Maak het frangipanebeslag

Roer de boter zacht. Meng er het ei door. Voeg daarna de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag. Verwarm de oven voor op 170 °C
3

Vul de pannenkoeken

Schep midden op elke pannenkoek 1 eetlepel frangipanebeslag. Bind de pannenkoeken toe met een touwtje. Beleg een bakplaat met bakpapier. Plaats de gevulde pannenkoeken daarop. Of zet ze in de kuipjes van een ingevette cupcakebakvorm.
4

Bak de frangipane-pannenkoeken

Bak de frangipanepannenkoeken 20 à 25 minuten op 170 °C.

Reacties van anderen