Met deze cupcakes serveer je een leuke variatie op het bekende frangipanetaartje. Vergeet de dot abrikozenvulling niet: amandelen en abrikozen zijn voor elkaar gemaakt.
Verwarm de oven voor op 170 °C. Roer de boter voor de frangipane zacht. Meng er de eieren door. Voeg de mix toe en klop 5 minuten op de hoogste stand.
2
Plaats de papieren cupcakevormpjes in de muffinvorm en verdeel het beslag over de vormpjes.
3
Spuit op elke cupcake een dotje abrikozenvulling.
4
Bak de frangipanecupcakes 25 minuten op 170 °C.
5
Laat de cupcakes afkoelen op een rooster. Spuit eventueel nog een beetje extra abrikozenvulling. Verwarm het zakje gebaksglazuur au bain-marie of in de microgolfoven. Werk de gebakjes af met streepjes glazuur.
Verwarm de oven voor op 170 °C. Roer de boter voor de frangipane zacht. Meng er de eieren door. Voeg de mix toe en klop 5 minuten op de hoogste stand.
2
Plaats de papieren cupcakevormpjes in de muffinvorm en verdeel het beslag over de vormpjes.
3
Spuit op elke cupcake een dotje abrikozenvulling.
4
Bak de frangipanecupcakes 25 minuten op 170 °C.
5
Laat de cupcakes afkoelen op een rooster. Spuit eventueel nog een beetje extra abrikozenvulling. Verwarm het zakje gebaksglazuur au bain-marie of in de microgolfoven. Werk de gebakjes af met streepjes glazuur.
Wat zeggen anderen