Zeg het met bloemen, ook als je cake bakt. Een opgerold schijfje mango lijkt als twee druppels water op een roos. Plant je hele cake vol met roosjes en serveer een prachtige mangorozencake.
Verwarm de oven voor op 170 °C. Roer de boter zacht. Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag. Vet de taartvorm in. Vul de vorm met het beslag.
2
Vorm mangoroosjes
Snijd dunne schijfjes mango af en rol ze op. Zet de rolletjes rechtop in het beslag.
3
Bak de cake
Bak de cake 40 minuten op 170 °C. Laat afkoelen op een rooster.
Verwarm de oven voor op 170 °C. Roer de boter zacht. Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag. Vet de taartvorm in. Vul de vorm met het beslag.
2
Vorm mangoroosjes
Snijd dunne schijfjes mango af en rol ze op. Zet de rolletjes rechtop in het beslag.
3
Bak de cake
Bak de cake 40 minuten op 170 °C. Laat afkoelen op een rooster.
Wat zeggen anderen